Nafúknuté celé telo

Príspevok v téme: Nafúknuté celé telo
janda

Prosím vás, vie mi niekto poradiť? Celé telo mám nehorázne nafúknuté, vyzerám ako veľký balón. Neviem kde je príčina. Menzes som mala pred týždňom, čiže z toho to byť nemôže. Môže byť problém v tom, že veľa pijem? Myslíte, že sa mi voda takto uložila? Ako sa tomu vyhnúť a zabrániť tomu? Ďakujem.

RNG

Privela soli v tele zadrziava vodu. Preto treba pit CISTU vodu na vyplavenie tychtom soli, tj presny opak odvodnovania roznymi mocopudnymi latkami. Tie toriz odvodnia telo este viac a tym sa skoncentruju soli a zadrzuje voda.
Mnohokrat zadrzovanie vody je spojene s kolisanim hormonmalnych hladin, ked hospodarenie s vodou a solami je casto ovplyvnene. Odporucam hlavne yam, ale ciastocne aj pupalkovy/borakovy olej, damianu a Dong Quai.

janda

Gretka,veľmi pekne Ti ďakujem. Ale myslís, že to nič iné nesignalizuje? Môže byť dôvodom práve tá strava a príjem tekutín?

gretka

jandi a prave som sa docitala, ze ma na tom zasluhua aj strava. Nevhodne su napr. aj velmi prekyslene caje,sladke mineralky, prílis solene jedlá...

janda

Áno, už budem piť len tie bezbublinkové. Doteraz som preferovala minerálky s bublinkami, no vidím, že mi veľmi neprospievajú.

gretka

a ak teda citis, ze potrebujes viac tekutin, pi skor mineralky bez bubliniek, je ich kopec aj ochutených a tie bylinkove caje su tiez chutne

janda

Ďakujem, neviem, či to je z tej vody, ale v poslednej dobe som mala dosť vysoké dávky nápojov. Skúsim to s tými bylinkami, tak snáď mi to pomôže, lebo vyzerám ako tehotná mamička.

gretka

janda, no moze to byt aj z tej vody. vsimni si, ci chodis casto na zachod (na malu). Ja ked pijem viac ako inokedy, aj castejsie chodim na wc. Mozno sa ti ta voda zadrziava v tele. Skús nejaku detoxikacnu ocistu. Bylinky obsahuju potrebne ziviny, ktore dokazu pekne nastartovat. Odporuca sa napr. prhlava dvojdoma, pupava lekarska, ci cesnak medvedi (to nie je ten klasicky). A aj pohyb vyplavi z teba prebytocnu vodu, ak je to teda pricina.