plastika nosa- help

saanny

Mohla som ist do prace hneď na tretí deň,lebo na druhý ma až pustil, ale ja som nechcela ísť polepená do prace, lebo o tom tam nikto nevedel, že kde som išla. Mala som normálne PN.
Po oper. som bola iba taká, že som sa spamätávala z toho, ale nebola som nejaka oslabená alebo malátna iba skôr vystrašena :)
Ja som bola po 11 mesiacoch na druhej, chcela som tak neskor kvôli praci, lebo často vymeškavať nemôžem, medzitým bola chrípka... Možno by to spravil aj skor ale to som sa nepýtala.

mrkvus

saany

dakujem moc za info, a ešte by ma zaujímalo, musela si narodovať, alebo si len chcela? Bola si oslabená, malátna ako po prvej opke, preto si marodovala, alebo si len nechcela behať po svete s leukoplastom?

saanny

Mrvus ten hrbolček som mala na kosti asi pol centimetra vystupený a mala som ho tam odzačiatku, a nechcel zmiznúť. Modriny som nemala po operácii a boleli ma iba tie injekcie, potom som už iba cítila a počula, ako mi to zbrusuje, taký zvuk ako keď zbrusuješ niečo, tak to mi dunelo v hlave, ale nebolelo ma to.
Trvalo to asi 15 minút a marodovala som týždeň, lebo som mala nos prelepený nos iba na týždeň.
Nič som neplatila.

mrkvus

Sanny

a aj si niečo v tej lokálke cítila, ked ti to opravoval? a platila si niečo za tú opravu, ako dlho to trvalo, aj si potom musela marodovať?bolelo to potom?mala si znova modriny? prosím ťa popíš mi trošku, ako vyzerá ten hrbolček?moc dík za info

mrkvus

Sanny

a ako ti ho opravil?znova ťa operoval?
Ja som mala opku 15.4, na snanie dlahy idem 22.4, tak som zvedavá...dúfam, že všetko bude ok