USG - záznam babätka v brušku

Príspevok v téme: USG - záznam babätka v brušku
1zuzana2

Ahojte kočky, mam otazocku. Moj gynekolog mi ponuka USG zaznam asi polhodinovy mojho baby a stoji to 2000 SK. Co som citala na nete, priklad niejaka kocka v Ba pisala ze platila 500 Sk. Poradte prosim kde si to mozem ist dat urobit lacnejsie v Ke ak sa to da, a ci netreba pr. vymenny listok alebo ti len tak spravia USG, bez toho aby ta tam niekto poslal sa mi nechce verit.

1zuzana2

Nie nemala by som pocit ze to je vela, ale ked citam ze niekto si za to zaplati 500 SK v BA v nemocnici a niekto 2000 Sk, je to rozdiel, preto som to pisala, ci ma s tym niekto skusenosti alebo vedomosti.

jedna

lekar investuje do pristroja niekolko milionov a mamicka ma pocit, ze 2000 korun za vysetrenie tym pristrojom su ako za nic vyrobene peniaze. no hadam k tomu niet co dodat.

v minulosti 3D a 4D neboli a na svet prichadzali deti aj tak. treba si trochu uvedomit aj vplyv ultrazvuku na plod. nie za kazdu cenu sa davat elektromagneticky oziarovat.

delphia

Centrum prenatalnej diagnostiky s.r.o.
Mojmírova 8
Košice

0905/ 129 129

3D/4D vysetrenie - najlepšia kvalita v 24.-28. tyzdni tehu. cena bola minuly rok 1500 sk
nakolko je to komercne vysetrenie- tak sa uhradza keš a vymenny listok netreba.

co sa tyka ceny- ano, do ceny za vykon sa samozrejme premieta aj cena pristroja ( len sonda- cast ktorou sa vysetruje je okolo 300tisic a k tomu este pristroj- no sumicka dost vysoka)

*******

zuzana najprv rozmyslj a potom pis. za nic zarobene peniaze? a co pristroj? ten lekarovi vyrobca podaroval? skus si zistit cenu takeho ultrazvuku a potom sa tak "hlupo" vyjadruj. za vsetkym hladat nenazranost- no to ma fakt pobavi... a ked sa ti nepaci cena, tak si ho nedaj robit. je to len tvoj rozmar

1zuzana2

dd, ten zaznam sa robi u neho priamo, moj lekar ho ma v ambulancii 3D, no ja som chcela vediet ci je aj niejake centrum, kde je to lacnejsie, ved 2000 tis, ako za nic maju vyrobene lekari si myslim.

dd

ahoj Zuzana..to Ti asi ponuka to 3G sono...tam sa robi zaznam na DVD a aj foto..ja som to neabsolvovala, takze neviem z vlastnej skusenosti, ale tiez som na to citala rozne nazory..niekto si to pochvaluje, niekto ani moc nie..tiez som citala tu cenu cca 2000sk..a tam Ta nemusi nikto posielat :)..staci sa objednat..