Citite ked sa do vás chlap robi?-sex

kacicka

ked partner strieka tak jeho vrchol je vo vnutri citit. a po tom je prirodzene, ze to ide von, dobre je pouzit aj sprchu, pripadne potom pouzit malu vlozku.tekutina moze vytekat vo velmi malom mnozstve postupne aj cely den a potom to dost z bielizne citit.

Chester

TAKTO POVIEM: KED SA SPRAVIM DO FRAJERKY A VYSTRIEKAM SA DO NEJ, MAME VZDY PO RUKE SERVITKU, DO KTOREJ SI TO NECHA VYTIECT HNED PO SEXE, TEDA PO SPRAVENI A VYSTRIEKANI SA DO NEJ. CAST NECHA VYTIECT NA SERVITKU PRED MNOU,POTOM IDE NA WC KDE VYTECIE ZBYTOK.POPRIPADE SI JU IDE TROSKU UMYT DO KUPELNE A POTOM PRIDE KU MNE,LAHNE A UZIVAME SI NARUC JEDEN DRUHEHO. VED KEBY NESLA HNED PO SEXE TO NIEKAKM DAT,TAT TO VYTECIE NA POSTEL ALEBO GAUC.

betka

konečne seriozne odpovede. ďakujem.
Tak sa skúsim opýtať ešte: a keď sa do vás urobí, tak ešte ležíte vedľa seba a či idete na wc utrieť. Alebo to necháte trošku aj vytiecť na plachtu.
Lebo po sexe je fajn ešte chvíľu ležať v náručí druhého.

stanley1

00000 je to blbost si myslim.. tvoje telo ma urcitu teplotu.. a chces mi povedat ze ked sa dotknes vody ktora ma taku istu teplotu tak ju necitis? .. blbost

00000

cítiť môžete akurát tak iba cukanie penisu, ale semeno nie, lebo má približnú teplotu ako vagína. Cítite ho iba keď vám tečie von

tip

Mnozstvo spermii zostava vo vnutri a urcite mnozstvo normalne vyteka aj dlhsi cas, zavisi od mnozstva spermii, ktore "vystrelil" partner. To sa neda udrzat. Ked dlhsie lezite, tak vytecie menej. Je to taky blby pocit, ked to dlho vyteka:)