Mam kondylomy

evelyn963

Ahoj aj ja mam kondylomy, bola som s tym u gynekologičky a predpisala mi vaginalny krem a nejaku vodičku. Ošetrujem si ich už 4 dni a teraz ma to začalo strašne paliť, niekedy si nemôžem ani sadnuť a boli ma to aj ked idem na toaletu, je mi fakt hrozne... Je niečo čo mi to ukludní???

RNG

kondylomy(tj bradavice genitalne) su vysledok viralnej nakazy a slabej viralnej imunity.
Vypalenie ich v tele neznici, a vracaju sa spat. Preto(a aj pre ine virusy v tele, ktorych mame plno) si treba zvysit viralnu imunitu.
Opakujem znova:
Zvysovanie imunity zvnutra robi ovela viac proti vsetkym viralnym, vcitane herpesov, ktore mame temer vsetci v tele permanentne, nez vsetky mastickovania a specialne ozarovania zvonku. Virusy su v celom tele a objavia sa naplno, ked je telo oslabene. A nesposobuju len opar, ako sa mnohi naivne nazdavaju, ale aj poskodzovanie nervov(bolesti, depresie...), poskodzovanie sliznic(zapaly...)poskodzovanie zaludocnej sliznice, pankreasu, pecene atd, su aj jednou z pricin tzv. autoimunnych chorob(v spojeni casto s bakteriami a mykoplazmami)
Takze znova zdoraznujem, zvysujte si viralnu imunitu a kazdy by mal brat aspon selen, zinok a obcas probiotika, ti co maju viac problemov tj castejsie sa opakujuce prejavy(opar, pasovy opar, bolesti z roznych zapalov atd) si mozu vybrat s nasledujucich zoradenych zhruba podla ucinnosti
aloe vera(dlhodobo brane zvysi imunitu voci nielen virusom ale aj inym), l-lysin, vitamin C vo vacsich davkach, echinacea, baza, astragalus, GSE, oreganovy olej,collostrum, lapacho, extrakt z olivovych listov a chaparal(larrea tridentata)