Weleda - skusenost s touto kozmetikou?

LauraJ

Vyskúšala som asi tri a všetky boli šetrné k pokožke, takže sa neboj vyskúšať :) Na suchšiu pleť, aká mám ja je super pupalkový krém alebo, ak hľadáš niečo, čo sa rýchlo do pokožky vstrebe tak kosatcový hydratačný krém. Je dobrý aj pod make up, zdá sa mi, že na ňom make up lepšie drží :) Plánujem vyskúšať postupne aj ďalšie, som zvedavá, ktorý mi sadne najlepšie.

weledina

Weleda je super.Sice som mala len vzorky,ale boli super.Ta prirodna vona,konzistencia....
Mandlova sada na telo vonia uzasne marcipanovo, olej brezovy na celulitidu krasne vonia a pokozka je leskla a jemna, sprchovy gel granatove jablko nieco uzasne( to treba len skusit), uzasne cistiace pletove mlieko s hamamelom dokonale cisti,osviezuje a rozžiaruje plet.
Jedine dve veci,ktore sa mi nepacia,lepsie povedane mojej pleti je denny krem s kosatcom,upchaval mi pory,skoda :((
A este sampon,slabo penil a preto mi umyl zle vlasy,mozno ho do toho sacku treba dat viac :))) a mam aj pomadu jediny vyrobok a nie vzorka :D super vanilkova vona...ale mala som lepsie

anjelik1678

tuto maju pomaly vsetky vyrobky co som kedysi videla aj v nemecku notino. sk/search.asp?exps=weleda tak mrkni na to:-)

Karolinka1

Ahoj kde kupuješ veledu? JA sm u nás videla len pár vecí, nejaký krém, šampon asi :( rada by som prešla na prírodnejšiu variantu kozmetiky

Janka G

Tiež používam mandľový pleťový krém od Weledy. Mám suchú a citlivú pokožku a veľmi mi vyhovuje, pleť pekne hydratuje a upokojuje. Má ľahkú konzistenciu a jemnú mandľovú vôňu. Predáva sa v menšom balení ale stačí naniesť malé množstvo, takže vydrží pomerne dlho. Odporúčam aj ako podkladový krém pod makeup.

Kristina C

S Weledou mám len kladné skúsenosti, moju citlivú pokožku nedráždi a vyživuje ju. Z krémov by som odporučila mandľový hydratačný krém. Produkty sú síce drahšie ale určite stoja za to :)

LivKreativ

Pridávam sa ku spokojným zákazníkom Weledy. ☺ Používame viac ako 5 rokov a sme veľmi spokojný. U nás sa najviac používa nechtíková detská rada. Ja používam kosatcovú radu a manžel si obľúbil citrusový a arnikový sprcháč, ten je skvelý po športe! Za našu rodinku určite odporúčam!

ivanuska6

ahoj, weledu dom kupila pre svoje deti ako krem na zimu. pre syna bol fajn a urobil co mal takze nemal suchu pokozku ale dcerke tento krem nestacil a musel si prejst na inu prirodnu kozmetiku, ktora jej sedela lepsie. s kremami to je naozaj tak, ze na kazdeho sedi nieco ine. hlavne pozerat zlozenie ci to je naozaj prirodne.

bramborya

Weleda je totalna sracka, chemicka ani trochu bio, tak poprosim osobu co tu pise z 10 nickov aby uz prestala trepat hovadiny