prosím radu psychologa

Príspevok v téme: prosím radu psychologa
rika_81

Mám priateľa a myslím že v detstve sa mu niečo stalo.Mám pocit že môžno ho rodičia bili alebo niekto iný alebo bol zneužitý.
Je veľmi inteligentý a šikovný na druhej strane veľmi uzavretý a tichý. Nekomunikuje, chýba mu sebavedomie má problémy s jedením. Jedlo mu nechýba môžno aj anorexia.
Kedysi som mala na škole psychologiu tak som priateľovi navrhla aby namaľoval strom. Podľa obrázka sa dá niečo vyčitať aký ten človek je. On nakreslil strom a ten strom mal dieru na kmeni, kmen bol tenký. Nie som psychlog ale niečo to znamená že v jeho sebavedomí je diera. neviem potrebujem poradiť ako zistiť čo sa stalo...Otvorene som sa aj spýtala či je niečo čo sa stalo v jeho detstve alebo živote ale bol prekvapený až zaskočený že sa nato pýtam. Neodpovedal nič. Sme spolu rok a ja stále mám pocit že ho nepoznám dobre. Je veľmi tichý. plachý. Ked ho idem pohladiť tak sa uhne ako keby ho chcel niekto udrieť.Záleží mi naňom ale neviem mu pomôct.je toho veľa ale tu sa to rozoberať nedá. prosím napíšte mi mail rika_81@azet.sk