Je lepšie sa rozísť?

Príspevok v téme: Je lepšie sa rozísť?
Genevie

ahojte, neviem si už rady. Som s priatelom rok a pol, velmi sa lubime ale od zaciatku vztahu sa natahujeme. Skoro kazdy den sme pohadani,on sa uraza, a ja mam byt takmer vzdy ta iniciativna...uz ma to nebavi, mam pocit ze kazdy sme ini, mame inu povahu a najma on akoby niektore moje vlastnosti nechcel akcetovat. Pred tym som zvykla chodit s kamoskami von, robila si niekedy vlastny progrem ale on ak mu oznamim, ze mam stretko sa urazi, nehovoriac, ak ich je pocas tyzdna viac. Ja potrebujem nejaku volnost vo vztahu.... vzdy som bola aj som verna, takze o nic neide ... len uz nejak nevladzem a je mi smutno, ze sa mame velmi radi ale akoby sme nevedeli spolu fungovat ....stalo sa aj vam nieco podobne?

Genevie

suhlasim s tebou lulka, ale ten moj sa vzdal po veceroch aj svojich kamaratov a je len so mnou. Ja zase potrebujem kamosky, niekedy aj vecer ak tak vyjde ale vtedy som "zla, lebo uprednostnujem inych pred nim" ked on to nerobi... taktiez sa hneva ak idem na aerobik vecer dva krat do tyzdna alebo ku kozmeticke raz za mesiac, lebo uprednostnujem ine veci pred nim ...

lulka.

baby z vlastnej skusenosti vam chcem povedat, ze sa nevzdavajte stretavok s kamoskami kvoli chlapovi. vo vztahu by ste mali byt partneri a nie nadriadeny a podriadeny, ak moze on ist s kamaratmi na futbal, pivo atd, tak mozte aj vy s kamoskami. Ak vam bude robit sceny tak nech, chvilu ho to bude drzat, alebo ak vas naozaj lubi a doveruje vam tak prestane a bude vam to tolerovat. Pamatajte, ze ak teraz sa kvoli nemu zrieknete stretavok s kamaratkami, postupne sa zrieknete aj vlastnej slobody.

leerka

lolka a ty si uz neni spolu s priatelom, lebo sa mi zda ze si prednedavnom este pisala, ze preitela mas, tak ako to je?

sign

Lolka : my sme na tom boli tiez presne tak,osobne vsetko fajn ale ak sme sa pohadali tak jedine cez net :(
vy ste teraz spolu ci nie?

Lolka

aj medzi nami je to asi lepsie ked sme boli spolu. Ked sme na icq a ja ak som nahodou nepísala tak uz mi napísal, ze sa mu nevenujem. Lebo lepsie sa chápu pocity druhého ked si s ním osobne ako ked si na icq. Ked si s ním osobne sa to da lepsie vykomunikovat ako na icq. A ked si s ním osobne tak cítis aj jeho blízkost. Je to iné. Ani smsku sa niekedy nevyplatí posielat, lebo co napísem pochopí inak, no tak mozno aj vy ked si muneca písete na icq si niektoré veci vysvetlíte inak, inak ich pochopíte, dochádza k omylom, ktoré mozu viest niekedy aj k tomu ze sa jedna strana rozhodne, ze sa chce rozíst.

muneca_brava

lolka, tak ja som s drahym kazdy den-"live" sa spolu nehadame, ale ked nahodou nie sme dakedy spolu a sme spolu "online" cez icq, tak sa vzdy len hadame :((( ja to nechapem.. chvilu si neodpisujeme a uz je ohen na streche :(
ale ked sme spolu osobne, tak sa nehadame.. :)

Lolka

a genevie vy ste spolu osobne, osobne sa aj hádate? Lebo nas vzdalovalo to ze sme spolu na dialku a píseme si cez net, vtedy dojde ku roznym konfliktom.

muneca_brava

ja nie som moc za pauzy, bud sa lubite a ste spolu, alebo sa nelubite a treba koniec..
skus ho nechat "podusit sa vo vlastnej stave" a nech 1x urobi konecne aj on 1.krok :)

Lolka

aj moj sa urazal a ked sme sa rozisli nam to len prospelo, lebo vtedy si uvedomil ako ma ma rát, velmi sa o mna bal, tak sme sa znova dali dokopy, no ale rozisli sme sa zase a píse mi ze sa mozno dame este dokopy, a včera mi povedal, ze mu velmi chýbam a nerozumie sam sebe. Mozno keby ste si dali taku pauzu medzi vami, a potom by si niektoré veci uvedomil a bolo by to medzi vami lepsie.