neviem ako sa zachovat

Príspevok v téme: neviem ako sa zachovat
6-tka

Zrejme tato tema sem nepatri, ale predsa, neviem kde sa tak narychlo obratit.
Mam velmi dobreho kamarata-priatela z detstva, pomahame si vo vsetkom, vo vztahoch, s problemami doma, v praci, diskutujeme o vsetkom, jednoducho ZENA+MUZ=dobry (najlepsi) priatelia a funguje to vyborne. Takyto vztah naoazj existuje.
Az doteraz, kym sa mi nepriznal, ze ma miluje, ze tuzi po mne, ze si nevie najst dievca, pretoze v jeho hlave a v jeho srdci som iba ja, ze chce aby sme to spolu skusili...
Neviem co robit... mam ho rada, no neviem ci ho tak lubim ako on mna, viem, ze by mi nikdy neublizil ani fyzicky ani psychicky.
poradte ako nestratit priatela ako sa zachovat, ci to skusit?
pomozte mi ...

6-tka

uch ake je to pekne, takto to citat, fakt vam to prajem (lulu321, lole), Caka nas jeden rozhovor, ktory bude asi dost odlisny od tych predchadzajucich, tak trochu sa bojim ako to dopadne. dakujem baby

lole

Ja som zazila to iste. Mala som najkamarata, vsade sme spolu chodili, bavili sme sa, vedeli sme sa o vsetkom porozpravat...Potom sa priznal, ze by chcel nieco viac. Povedala som nie, ale on napocudovanie zostal aj tak mojim kamaratom.
Potom na niekolko mesiacov odisiel do Nemecka pracovat a ja som si vtedy uvedomila, ze ho lubim. Jednoducho mi strasne chybal, hoci sme denne spolu SMS-kovali.
Ked sa vratil, tesila som sa na neho ako male dieta. Skusili sme to spolu. A uz sme spolu 4.-ty rok a sme velmi stastni. A najlepsim kamaratom zostal dodnes.
V jednej pesnicke od Elanu sa spieva nico v tom zmysle, ze lasku najdes na starych adresach a u mna to aj plati.
Vies, keby mi niekto povedal, ze skoncime spolu, smiala by som sa tomu, lebo som sa predtym na neho nikdy nepozerala ako na muza, ale zmenilo sa to a ja som rada.
ALe za teba to rozhodnut nemozem.

lulu321

Podľa mňa to skús! :-) Aj ja som na tom bola podobne a teraz mám už rok nadherný vzťah s chlapcom, ktorý bol dlho moj najlepší priateľ. A som šťastná. Skús to :) Verím, že budeš šťastná ako ja.

qwe

ak ho nelubis ako chlapa..tak s nim nezacni chodit..
pokazite si ceel priatelstvo, jeho zranis..atd.
a len tak to skusit, to nema zmysel podla mna...
ved vies, ako sa vravi...z priatelstva moze byt laska..ale z lasky priatelstvo uz nie...
tak pozor, aby si neprisla o to, co mas velmi rada..
ak sa este smiem spytat, kolko mas rokov? a on?...