Uhľohydráty - mňam, či fuj?

Príspevok v téme: Uhľohydráty - mňam, či fuj?
kiri

...Drvivá väčšina ľudí si nevie predstaviť život bez uhľohydrátov, t.j. pečivo, cestoviny, zemiaky, ryža...zasýtia a sú veľmi chutné.
No tiež je faktom, že sa z nich najistejšie priberá. Ak si ich nedáme, sme hladní. A hladní ľudia sú nervózni a nesústredení. Čím možno nahradiť uhľoh. tak, aby sme nehladovali a aby sme sa neumárali za tou "skvelou pochúťkou"...

liecitel

Alkoholik tiez moze povedat ze je hlupost prestat pit alkohol kedze je taky fajny,ak sa nenapije tak citi sa nervozny a ma pocit ze mozog nepracuje atd. proste jednoducho ho potrebuje lebo pocuva svoje telo a to mu hovori aby si dalo pol deci lebo vie ze bude mu lepsie:)

0vecka

lol akoze to ze tmave pecivo je zdravsie ako biele je mytus...nieje to pravda...

chudnutie absolutne (z primarneho hladiska) nezalezi na tom ci clovek je bielkoviny alebo cukor.... zalezi len na pocte kalorii ...

xixixi

vyradit uhlohydraty zo stravt je poriadny blud akoj delena stravaja bezne mam na obed kysle mlieko v kombinacii s chlebom a to aj bielym a popritom krasne chudnem .treba len poznat mieru a mozte jest vsetko.poriadny nezmysel vynechat zo stravy chlieb zemiaky ryzu a cestoviny.mozog fici najviac na komplechnych sacharidoch.takze s vylucenim tychto veci v ziadnom pripade nesuhlasim je to nespravny smer.nesuhlasim so stravou maso zelenina a ziadna ryza ci zemiaky.tradicna kombinacia jedal je zdrava a biologicky hodnotna ak jednu porciu si date je vylucene aby ste pribrali.

jaspa69

\"Pridte k nam do Norbi update v piestanoch a budete zit zdravo bez obmedZenia a hlavne bez uhlohydratov\"
A hlavne doneste vela peniažkov...

0vecka

z takychto nazorov sa stavaju anorektici... uhlohydraty su super na priberanie... ale treba ich k zivotu... ak chce niekto schudnut staci si zistit kolko kCal a z coho treba denne prijat a pocitat kalorie z kazdeho jedla.... hotovka

levanderka

uhlohydraty mnam pre cloveka, ktoremu nevadi , co do seba dava, fuj pre toho, kto chce zit zdravo a chce schudnut.v dnesnej dobe sa neda verit ani chlebu a uz ani ovociu a zelenine. su plne chemie a ochudobnene o plno vitaminov,hodnota zivin klesa. je to smutne. ja som skusila vyradit chlieb. telo si tazko zvykalo, ale potom som prisla nato, ze mam viac energie,rychlejsie mi travi atd. a ked chlieb tak urcite uplne tmavy, napriklad v lidli maju sice drahsi a malicky ale stoji zato.podla mna, ked clovek je vela uhlohydratov pottom zabuda na normalnu stravu, podiel zeleniny a tak.

andrea1234

Normalka, jedz kazde tri hodiny male porcie, zarad viacej zeleniny, hladna nebudes a zanedlho si zvyknes na jedlo bez peciva.

Cubazz, to je pravda, pridava sa tam karamel. ale ak si kupis baleny chleba s popisom zlozenia, tak tam vidis z coho - z akej muky je zlozeny ten chlieb.