Co s nim?poradte

Príspevok v téme: Co s nim?poradte
miska31

Ahojte niektory ma tu uz asi poznaju mam tu dost tem co sa tyka deti,ale chcela by som aby ste mi poradili mam skoro 3rocneho syna a je strasne vybusny taky agresivny,proste sa hra nikto mu nic nerobi asi ho nieco napadne a zacne bit vsetkych okolo,buchat si hlavu o zem o stenu alebo ked nieco papa napriklad tycinky tak hodi to takymi nervami na zem postupa po tom,alebo polievku ked papa vyleje ju,ked pije tiez to povylieva taha ma za vlasy do oci skace prstami zacne bit hryzt ale netrva to dlho ma taky vystup ktory trva 5minut ten vystup je sprevadzany placom alebo lepsie revom a je dobre obcas to trva viac minut.Nikedy to nema aj cely den a niekedy dost casto.Co s tym?

house

Tak tu doporucujem dobreho psychologa,
dnes kazde tretie decko je hyperaktivne
a viete z coho ? Z masa a z masovych
vyrobkov.niekedy deti jedli krupicu pili mliecko a neboli take dive ako teraz .

miska31

on sa narodil s oneskorenym vyvojom tak je vyvojovo pozadu no ako v com uz dobiha deti ale v niecom je dost pozadu

:-)hsjh

no male deti byvaju niektore take.. vela je takych.. podla mna z toho vyrastie.. netreba ho rozmaznavat a trosku aj prisny byt na neho nedovolit mu len tak vselico .. a hlavne dat mu najavoi ze to co robi je velmi zle

miska31

syn mi to postlal skor ako som dopisala,len ono to trva uz dlhšie a sme myslely že to rychlo skonči ale stale je to take,a ešte aj horšie lebo sa uči nove veci tak viac dokaže zle urobit.