Vratenie dani z UK

Ariame

Chod na stranku HMRC, co je danovy urad v UK. Posli I'm list s tym ze si robila Len tri mesiace, prilozit k tomu ten formular co mas a posli to na ich adresu. Vysvetli v liste ze ziadas o vratenie dani a je to.

dorata

Chcela by som sa spýta prosím vás, či máte skúsenosti z vrátením daní z UK, alebo nejakú konkrétnu spoľahlivú agentúru, ktorá sa tým zaoberá.

livia 007

chod na stranku www.pohyby.com a pod kolonkou'forum' najdem temu pred odchodom z VB tak tak mas podrobny popis co treba robit vratane vratenie dane z prijmu len neviem ci si to uz nepresvihla a potrva to okolo 5-6 tyzdnov od zasilania vsetkych materialov.

katarinad

no ano, nasla som nejaku agenturu čo by to robili ale sa mi to zda dost velky poplatok za to vybavenie...rada by som si to sama poslala...len som nevedela aké papiere tam poslat, či staci iba to P45 alebo aj nejaký iný formular...ale diky

dirtyd

skus to hladat googli,viem ze je taka agentura co to vybavuje,alebo to skus sama,formulare sa daju stiahnut,snad na inlandrevenue.co.uk abo tak

katarinad

nikto nič´mi nevie poradiť??? ani ta agentura, čo som bola cez nu, sa jej nemozem dovolať maju zrusene cisla, kde si to zistim?