Gynekomastia a jej liečenie.. som zúfalý!

partees

Tabletky proti gynekomastii - tracking.comfortclick.eu ja som velmi rad ze je tento pripravok na prirodnej baze, nieje tak chemicky a preto nezatazuje ine organy.

Maki znalec

Najskor treba vzdy zisit, aka je pricina gynekomastie. Mozu totiz byt rozne a liecba sa bez vysetrenia neda nariadit.. Preto nehladajte moc odpovede na nete, lebo tie vam vobec nemusia pomahat, dokonca prave naopak.. O pricinach a jednotlivych metodach liecby piseme podrobne tu -- -odkaz odstránený-

Vladik444

Gynekomastia
Mam gynekomastiu iba na jednom prsniku a bojim sa operacie.da sa to odstranit aj lokalne?v kosiciach nejaky dobry doktor?

Fesak

gynekomastia
Lutujem ze som nebol na operaciu uz skor. asi tak by som to zhrnul. treba ist najprv pokecat s endokrinologom, ze ci su hormony v poriadku a pripadne zistit akeho povodu je gynekomastia. odporucam poriadne schudnut pred operaciou ak mas nadvahu, aby bolo jasne ze ci sa naozaj jedna o gynekomastiu alebo len o podkozny tuk. nemusi sa to hned riesit operaciou. Na operaciu som siel az po 30tke, operovali ma v Chirmed Kosice (MUDr. Jan Magdo). Vrelo ich odporucam, super doktor, aj jeho personal. Cele to prebehlo velmi rychlo. operacia v celkovej anestezii, nemal som vobec ziadne bolesti,v den operacie domov. Hned som dostal elasticku vestu (bandaz) ktoru som nosil 6 tyzdnov po operacii. po 2 tyzdnoch po operacii vonku stehy. 6 tyzdnov som vobec necvicil, nechcel som riskovat, ked som dal potom dole vestu tak stehy vobec nebolo vidiet, len uplne minimalny farebny (fialovy) odtien okolo bradaviek na mieste rezu, ktory uplne zanikol po niekolkych tyzdnoch. V podstate uz po 6 tyzdnoch sa dalo chodit hore bez. Jednu hlupost co som spravil je ze som nepocuvol doktora a dal sa rezat tesne pred letom. tu vestu treba nosit cely den aj noc, dava sa dole len pri sprche. v tej horucave mi v nej bolo fest teplo a casto som si ju pral, teda som si musel pocas prania a susenia davat na hrudnik obvaz ako nahradu, co bolo uplne neprakticke. Tu vestu aj trochu vidiet pod trickom. takze urcite odporucam mimo leta. "jazva" by nemala ist na slnko velmi, takze radsej si to naplanuj po lete. toto pisem asi 7 mesiacov po operacii, uz davno som zabudol ze som bol na nejakej operacii a jazvu nieje mozne najst, a to doslova. vyzera to super, a to vobec necvicim hrudnik. pred operaciou som mal stale potrebu cvicit hrudnik, lebo som si myslel ze len to mi pomoze...blbost.

edo12

Skvela vec na prirodne liecenie gynekomastie je huba Trudnikovec pestry taktiez celkom dobre funguje kurkuma ktora sa na tento problem vyuziva v ajurvede a este vcely pel

luciano

Môj synovec to mal. Navštívil endokrinologický ústav v Ľubochni, kde mu predpísali lieky a zhruba po roku po prsiach neostalo ani stopy.

johnylolos

Ja viem, je to hrôza mám 17 rokov a mám 90 kg a 193cm. Behávam pravidelne asi 7 mesiacov chodievam do posilovne ale stále nič. Ani neviem či to je gynekomastia. Ale ak ste sa išli dať operovať tak s akým doktorom máte skúsenosti?