bolesť chrbta

Lolka

alebo si skus pýtat magne b 6, písalo to dievca v mojej téme lekárka jej to radila, chod sa pozriet aj do mojej temy myslím zdravotníctvo bolest chrbta..

fef

house - cvičiť neprestanem určite. Strašne ma to baví a neviem si ani predstaviť že by som necvičil. Beh samozrejme zaradím, hneď ako sa bude dať (počasie) - už sa na to teším a myslím že mi to aj pomôže, lebo som dávno nebehal.
lolka - ďakujem za radu, ale takéto veci dúfam ešte nepotrebujem :)

house

Ste na najlepsej ceste znicit si bedrove stavce resp.este horsie platnicky medzi nimi.Cinky k tomu len pomahaju.Prestante s tym cim skor a
dajte sa radsej na plavanie a beh, prospeje to aj Vasmu priatelovi v spodnej casti tela...

Lolka

no ja som kupila naplaste kamarátovi, lebo ho bolieva chrbát, povedala mi lekárnicka vraj to zaberá ona to ma odskusané asi ked ju bolela ruka, no a jej to zabralo, tak skus sa opýtat v lekárni ci je to dobré aj na taký problém co mas ty. volá sa to Flector EP náplast a indikácie sú: Na lokálne ošetrenie traumaticky zapríčinených bolestí a zápalov šliach, svalov, vazov horných a dolných končtín (pomliaždenie, natiahnutie, vyvrtnutie/. Na lokálne ošetrenie reumatických bolestí. Na vonkajsie pouzitie.