Vši

Príspevok v téme: Vši
wewerka

ako asi vsetci viete, po slovensku, rpedovsetkym na zakladnych a strednych skolach sa rozsirili vsi....dokazu sa usadit na cistych peknych vlasoch a ani o tom neviete, taky neprijemny parazit....
vyskytli sa aj u nas, a je mozne, ze ich chytim aj ja. ako sa da proti nim bojovat okrem samponu a spreja? ake mate s nimi skusenosti?:)

dobreprotivs

obnovujem túto tému! objavila som v lekárni šampón proti všiam liquido duo forte, kúpila som ho priznávam sa na základe reklamy a dcére doniesla vši domov tak že vyskúšame... je naozaj vynikajúci a všetkým odporúčam čo bojujú s tými potvorami :)

dievca222

ti poviem ze ja somdost cistotna na skole nemame vsi no a dostala som ich))))hrozne mam ich po prvy krat takze tiez neviem co snimi...ale ti poviem ze tie vsi nikomu neprajem stale ma svrbi cela hlava...akurat som si kupila v lekarni taky sampon na vsi aj s hrebenom dnes som si ho dala prvy krat no a uvidim ale on je taky ze sa ma naniest na vlhke vlasy a potom iba ucesat vobec ani neumivat som zvedava ci mi pomoze!!!!!!!!!!!no a co sa tyka tvojej otazky tak im sa neda asi vyhnut nijak...neviem ci su nato spreje ale podlamna bez spreju sa im nevyhnes a aj podlamna aj ked si das nejaky ten sprej tak ich chytis!!!vela stastia:)

lenka22

no viem ze sesternica to svojej dcere riesila petrolejom... ale presny postup netusim... potom existuju sampony a peny a ze vraj aj nejaky hreben a vycesavanie z vlasov, bud sa to vola "vsivak" alebo este dako ale neviem ako :)))