tu to nepatri ale.

Príspevok v téme: tu to nepatri ale.
chudacik

v skratke...mam 10 mesacny vztah ..milujem svoje dievca...bola 100fka inych ktore boli krasne a inteligentne a nepoddal som sa...bol som verny..a aj som...no posledne 3 mesiace stretavam kazdy den dievca,na ktore nemozem nemysliet...ked niesom s mojou priatelkou myslim len na nu...a ked som s priatelkou uz na nu nemyslim...chcem spoznat tu druhu... aj ked mam priatelku ktoru milujem...mam pocit ze k tej druhej zacinam nieco citit...

dievca

Zrejme máš ešte málo rokov a nič si v živote ešte neprežil... Tak mi to pripadá. Ale to nevadí, pouč sa na chybách.

sjella

Ou, este nieco dost podstatne som zabudla: ver tomu, ze aj ta tvoja niekoho stretne, mozno uz stretla a bude ju lakat...alebo ju uz niekto laka.. PS: neospravedlnuj sa tym, zesa potrebujes popalit a ze ty si "taky a taky".. to je obycajny alibizmus..

mia

Neverim ze tu svoju priatelku natolko milujes ako pises.Ty ju hlavne lutujes,ze ju vsetci sklamali a bla-bla.Lutost nemiesaj s laskou.Hras,alebo sa citis byt zachrancom.Preco ju tolko ludi sklamalo,preco ma ostat bez teba taka stratena,sama.Nerozumiem tomu Nema tiez nejaku chybu a podiel viny na tom,ze ju vsetci sklamali?Nemas ju za prilis uzasnu,bezchybnu?Asi tolko som ti chcela napisat.Vela stastia!

jana2

Nnnno, a takto sa vytvárajú v živote problémy ... Tvoja priateľka,ktorú ako píšeš,už mnohí sklamali a má iba teba,zdá sa,tvojim pričinením príde o dalšie ilúzie...Sú vecimktoré nikdy nepochopím : Prečo,ak niekto má všetko,čo potrebuje ku šťastiu,robí nesprávne veci,a potom bude plakať,aký je nešťastný,lebo urobil to,čo nemal urobiť...Skrátka,zahrávaš sa s ohňom.

chudacik

zahravam sa s dvoma zivotmi na ktorych mi zalezi...budem proti tomu bojovat...najhorsie je to ze tu druhu stretavam a budem najblizsie 2 roky stretavat castejsie ako tu svoju..

chudacik

mam pocit ze prave ta otazka od sjelly ma zlomila...si najprv uvedom, ci ju skutocne milujes..milujem ju...ona je to preco zijem a viem ..ze ziaden iny cit ani pokusenie by to nezmenilo... no ja som blby charakter.,,.ja sa rad popalim a potom davam vsetko do poriadku..neviem preco ma to laka.. asi preto ze si musim vzdy uvedomit ze vsetko je pominutelne...a da sa stratit..