Lieciva vlozka v zube

Príspevok v téme: Lieciva vlozka v zube
Monika111

V utorok ma zacal velmi boliet zub. V zrkadle som jasne videla ze tam mam kaz, pretoze v zube bola diera. Vypluvala som krv vecer, a aj rano. Lenze ta diera bola taka, ako keby sa mi oddelil stred zubu od dasna.Je to horny zub, uplne vzadu. V stredu-hned na druhy den- som s tym isla k zubarke a ta mi povedala, ze tam nic nevidi. Bola ku mne arogantna, a sestricka sa mi dokonca posmievala, ze ci to je naozaj take surne.Mala som velke bolesti a tiekla mi z dasna aj krv. A zubarka ma neposlala ani na rontgen, len mi ten zub vyvrtala a dala mi tam vlozku. Mam za mesiac prist na kontrolu..Lenze mna ten zub stale velmi boli, nemozem nic jest, lebo mi to sposobuje strasne bolesti, aj ked pijem.. Tu dieru z boku zubu tam mam stale.. preto ma to asi boli, lebo sa mi tam dostavaju bakterie..Boli ma cela polka tvare a z toho aj hlava. Co mam robit? Myslite si, ze sa to zlepsi?

Pito667

Mne dnes davali do posledneho dolneho zubu vložku a predtim veľmi pomohol meky vareny klinček a poriadne umite zuby no ale je najlepsie čim skôr ist k zubarovy.

Pito667

Mne dnes davali do posledneho dolneho zubu vložku a predtim veľmi pomohol meky vareny klinček a poriadne umite zuby no ale je najlepsie čim skôr ist k zubarovy.

caromaK

dobry vecer chcem len dodat aj mne zubarka vybrala nerv z vrchnej stolicky,v ten den to sice neboli no na druhy moc aj na treti a stvrty az na piaty pobede uz vobec nic ale to si musite dat kazdych 6hodin mig400.

[zruseny35]

Monika preboha čo to mas za mäsiarku ?
Vložka sa dáva,ked mas chorý zubok-liečiš si nerv a bakterie to ničí,je napustená ATB (antibiotikami) takže neviem čo za vložku ti to tam dala,ked to bolí.
Ja by som si nasla sukromníka-možno stoji viacej ,ale prijdeš raz a mas svätý pokoj s tým zubkom.Kým nepríjdeš s dalsím.

Gejby

mala si vyhladat ineho zubneho odbornika.. alebo ju zmenit celkovo.. pretoze za taky pristup by som nahadzala obom tam :)

fuzohnusak

Alebo trebárs , ak ti praská v krku . Ono to síce môže byť aj nejaké poranenie , ale môžu mať na to vplyv aj zuby , že to máš oslabené , alebo že sa ti to nelieči ako by malo . Síce niektoré tieto veci čo som spomínal , môžu mať viacero príčin ako nedostatok vitamínov , fajčenie , nejaká degeneračná choroba a ten zub im iba dopomáha . Sú to síce zase také špekulácie , ale niečo mi hovorí že by to tak aj niekedy mohlo byť .

fuzohnusak

Alebo aj také bolesti hlavy . Človek nevie z čoho to má , ale môže to byť asi niekedy aj zo zubov , preto radšej si dať na zuby pozor a dať si ich včas ošetriť .

fuzohnusak

Z toho môže byť aj niečo horšie , ak by si to mala dlho , napríklad by sa ti mohli zapáliť okolité kosti , alebo ucho či čeľustný kĺb , môže to škodiť aj na mozog , robiť pocit únavy , teda riadne to môže niektoré veci oslabiť a človek potom ani nevie z čoho to má , ak ho ten zub nebolí a myslí si že mu je čosi iné , lebo ono to môže ísť tak pomaly , že človek ani neregistruje že mu čosi robí ten zub , len mu stále čosi je . To ale platí skôr pre nás humusákov , čo nechodíme k zubárke , ale necháme si tie zuby zhniť až po kosť , chvíľku to nemusí robiť až také škody , ale výnimočne kto vie , však záleží aj aký silný zápal dostaneš .

lix

Ahojte ja sa chcem opýtať ak mam liecivu vložku v zube ktorý je už na dobrej ceste tak môžem vypit alkohol ked mam vložku