Operacia a zub mudrosti

Príspevok v téme: Operacia a zub mudrosti
miss tooth

Ahojte Vsetci!Mam taky problem,ked som bola u /myslim/ celustnej a davala mi dolny strojcek,dalo jej to dost prace.Skonstatovala ze mam na sebe hrozne natlacene zuby.Strojcek tento problem vyriesi,ale len v tom pripade ak pojdu zuby mudrosti/kt. este nesu prerezane ale je ich tam citit,a vidno ich aj na snimke od rontg./ von,samozrejme chirurgicky.Mam este len 15 a pol,a hrozne sa bojim.Mala by som ist na tu operaciu cim skor pretoze potom to moze byt pri operacii este horsie, a to tak ze budu musiet sekat aj kost!Tak ak mate nejake skusenosti navrhy tak sem s nimi urcite si pamatate ako to prebiehalo,lebo ja si ani neviem predstavit ako mi pojde injekciou do ust a potom skalplom.Bolelo to dlho?Ako dlho trval zakrok?a vsetky tie veci dookola prosim piste .DAKUJEM!!!

raffie

Ahoj, mne vyberali zub mudrosti, ktory bol vidiet iba na rentgene asi pred tromi rokmi. Rastol mi nakrivo, tak musel ist von. Operacia samotna nebolela, ale ako prestala fungovat anestezia, zacalo to boliet. Opuchla mi polka ust. Po troch dnoch bolo vsetko v poriadku. Zavisi to od roznych faktorov, sikovnosti lekara, kvalite zubu... Som rada, ze mi ho vybrali skôr, lebo ked zacne rast a nema miesto, je to 100krat horsia bolest. Drzim palceky :)

elaaaa

ajoj ja este ich nemam vybrate,ale chcem,lebo sa mi natlačili na moje zuby a sanku mi to posunulu dopredu,nie je to moc vidieť,ale mam obrateny zhryz, takze sa neboj a daj si ich pekne von. Kamoške sa napriklad zlomili a museli jej ich vysekávať,no raz mi trhali a neboli to,citis len ťahanie

borovica

Mojej dcére operoval zub múdrosti lekár asi pred mesiacom. Dal jej injekcie a za pár minút jej to vybral. Nebolelo ju to a nemala bolesti ani po skončení účinku injekcie. Asi záleží od šikovnosti lekára. Neboj sa, držím palce, aby to nebolelo.