Neviem ako dalej...

Príspevok v téme: Neviem ako dalej...
emma98

Pekny vecer. Mohol by mi niekto z Vas poradit ako dalej?? Pred par mesiacmi som sa zoznamila s jednym chalan cez net. Super sme si rozumeli a chystali sme stretko, az kym nedostal vypoved v praci. Odvtedy sa to vsetko zmenilo. Uz sa nesprava ako predtym, odpoveda mi par vetami, zmizli tie mile a uzasne slova ktore mi pisal... Skusala som si s nim o to popisat, ale odpisal len, ze on si nemysli, ze nastala nejaka zmena a ze pocit toho, ze mu uz na mne nezalezi, si vytvaram len ja sama...Neviem ako dalej, strasne sa preto trapim, obcas si aj poplacem...Neviem ako dalej. Ci pockat, ci to jednoducho s nim ukoncit. Poradte mi prosim co by ste robili vy. Dakujem.

emma98

Ano viem ze cez net to castokrat idealne vyzera a chapem aj ten jeho zlom. Musi to byt pre neho ozaj tazke..Ja mam vsak pocit, ze on ma uz nepotrebuje. Ten nas "vztah" trva uz pomaly 8 mesiacov. Piseme si dennodenne. Kym neprisiel o pracu tak cez vikendy aj cely den, vzdy mi napisal co robi alebo kam ide a tak. Teraz mi odpoveda par vetami a tvrdi, ze sa uci nieco co bude potrebovat do buduceho zamestnania a ze preto nema cas. A to stretko..popravde nemam odvahu ho teraz zatazovat podla mna pre neho hlupostami. Absolutne neviem ako sa chovat..Ale velmi pekne dakujem za podporu!

panča

Vieš, každý vzťah cez net je ideálny...no on práve prežíva zlom vo svojom živote-možno si ani neuvedomuje, že sa chová inak.Skús sa netrápiť....a čo to stretko? Už ho neplánujete ?