anxiozna depresivna porucha

Bill

Prosím vás nerád obnovujem, túto tému. Predpokladám, že tu už dlho nikto nič nepísal, ale rád by som sa spýtal či anxiózna depresívna porucha je to isté ako anxiózna porucha osobnosti. Na internete som k anxioz. depres. chorobe nič nenašiel. Jedine tento blog. Zato o tej druhej som toho našiel dosť. Avšak príznaky mi nesedia na osobu (moja kamarátka), ktorá trpí anxio. depres. poruchou. Nemám totiž pocit, že by mala strach z kontaktu s cudzími ľuďmi. Čo je príznakom tejto choroby. Ak by ste k nej vedeli niečo viac, bol by som vám vďačný za každý príspevok.

mumia

mne dnes stanovila neurologicka tuto poruchu a poslala ma ku psychiatrovi. Ale mam za sebou velmi tazke obdobie a stresove rodinne situacie. A chcem sa z toho dostat, je vobec sanca???

lilia1

AHOJTE.SOM DUSEVNE CHORA.MOJA DIAGNOZA JE DEPRESIVNA PORUCHA.RAZ SOM HORE A POTOM DOLE.SU TO HROZNE STAVY.KED MAM DEPRESIE NEVIEM KUDY KAM.A KED SOM HORE NEVIEM CO SO SEBOU.PLNA ENERGIE AKO KEBY SOM SA Z RETAZE ODTRHLA.HROZNE.NEROZUMIEM VONKAJSIEMU SVETU.SOM ZUFALA.AK BY SA CHCEL NIEKTO SO MNOU SPOJIT TAK NA POKECI MAM NICK LILIA1.

miuska

ahojte ludkovia,zvladam to stale bez tabletiek,ak ma niekto zaujem o blizsi pokec mozte mi napisat cez pokec na miamalaaa najlepsie nie mail ani rp ale spravu.pa a drzte sa,clovek musi bojovat sam so sebou.

Martinka1

Ahojte aj ja mám anxioznu poruchu depresie, liečila som sa t.č. v Pinelovej nemocnici V pezinku na psychosomatickom odd. ale nikdy viac, chcela by som si viacej písať hlavne so ženami ohľadne týchto porúch ak chcete ozvite sa.

miuska

ahojte,tiez mam anxioznu poruchu,beriem cipralex a mala som predpisany aj xanax sr 0,5 ale vyvolaval mi pan.zachvaty,tak ho uz neberiem.mavam uzkosti,tiez ma polozi hocijaka malickost.ale uz sa to lepsi.dolezite je,snazit sa mysliet pozitivne,a uvedomit si ze to vsetko sa deje v hlave,a nepripustat si myslienky strachu so smrti kedze fizicky je vlastne skoro vsetko ok.a nepozerat horory a depresivne halusky.raz mi kratke video z youtobe,,hrozne video,,privolalo zachvat.tak kukam len komedie a tak.clovek musi chciet.