kozmetické poradkyne Oriflame

Príspevok v téme: kozmetické poradkyne Oriflame
severanka

Čaute baby... Rada by som v tejto téme zhromaždila všetky kozmetické poradkyne Oriflame, aby sme si mohli vymieňať cenné rady, možno prispieť sem tam nejakými osvečenými tipmi, a troška pokecali o našej práci kozm. poradkyne... Tiež by ma zaujímalo ako ste začínali, aké boli vaše prvé úspechy/neúspechy... :)
Takže sa na vás všetky teším a dúfam, že sa nás tu zíde viac... :)

severanka

silviap: ozvi sa mi na kp_oriflame@azet.sk
tiež som mala ten istý problém ako ty a nakoniec sa mi začalo veľmi dobre dariť :)

silviap

Ahojte, ja robím s Oriflame. Ale veľmi sa mi nedarí. Keď som niekomu ponúkala, tak vždy mipovedali, to je veľa peňazí a ktovie či to pomáha a podobne. Kto mi vie poradiť, ako mám úspešne ponúkať výrobky?

VeronikaB.

Chcete nakupovať kozmetiku ORIFLAME so zľavou?

Máte záujem o prácu kozmetickej poradkyne a zarábať predajom?

alebo

by ste si chceli budovať svoju vlastnú obchodnú skupinu?

Zaregistrujte sa: www.orinet.webnode.sk

severanka

avonkyorifla: používam samozrejme aj inú kozmetiku, z Avonu si kupujem pravidelne čistiacu zlupovaciu masku s čajovníkom a uhorkou... a tiež používam aj z drogérie nejaké veci... prečo sa pýtaš?

noémibalogov

LIDER AJ JA CHCEM SA ZAREGISTROVT A ROBIT TO S AVONOM ALE NEVIEM ZAčAT žE AKO TO TREBA KED MI VIEš POMOCT MAL BY SOM ZAUJEM VELMI TAK MI NAPíš NA azet.sk

lider

Samankaaaa, za registraciu Avonu neplatis , zaregistrujem Ta ak chces, mozes aj hned napisat tvoje udaje na moju adresu.Za objednavku dostanes aj darceky a mozes teraz vyuzit ponuku pre ziskanie i-Podu zadarmo.cauko

pre samankuu

Ja nerobim z avon ale ta firma tiež ponuka kozmetiku.vone ale aj vyživove doplnky..pošta je do 199sk, ale ak máš vačši balik neplati sa nič.pre viac info mail.

samankaaaa

ahojte ja robim oriflame, ale chcela by som sa spytat aj na avon ze kolko stoji registracia, kolko sa plati postovne. Dakujem

avonkyorifla

Tak všade sa neplati..a vyskúšala si SEVERANKA aj niečo ine? teda aj inu kozmetiku ako tu nie okrem oriflame ale S oriflame...teda že neobjednavaš si iba od nich, ale aj od inej frmy..pýtam sa v dobrom prosim nebit:-)!!