Modeling...

Príspevok v téme: Modeling...
daniellaa

Ahojte dievcata torsku sa vam predstavim volam sa Daniela moja vyska je 178cm a vaha 54kg aa mam 15 rokov...pracujem v modelingu zacala som stym tejto zimi 2008 bola som strasne stastna a vsetko vtedy som mala 60kg ked som stym zacala povedali mi ze mam schudnut a to sa aj podarilo nejedla som ibaa malo preto sme sa s rodicmi vela hadali pretoze som necela nic zjest aa aj ked som zjedla ciitila som sa velmi zle ... chcela by som mat 50 kg pretoze je to idealna vaha modelky..ja nemam problem schudnut rychlo lenze zacala som vracat asi pred 3 mesiacmi aa najprv som to brala ako zabavu a kila sli dole...ale teraz si uvedomujem zee too bola obrovksa blbost pretoze som si ublizovala a velmi:((...dievcata v skole stale jedli bagety snickers a sladkosti a to som na strednej pre mna je moja postava prvorada a ja tak mozem iba na nich pozerat s casu na cas si dam sladke....ale doobedu nic nejem na obed sa najem a potom jem poobede minimum a od 6 hod uz jem len mrkvu alebo take zeleninu v malom mnozste chcem sa spitat co si o tom vsetkom myslite:.dakujem...

Anabelllllll

Dominika na modeling máš tu váhu dosť veľkú ... Ja meriam o 2cm viac jak ty, ale vážim menej o 7kg a stále nemám postavu na modeling... Tak sa na to radšej vykašli je to o hovne zivot, keď si stále musíš kontrolovať každé sústo jedla.. nevedela by som si to predstaviť... Ja jem hocičo a hocikedy, ale mám rýchly metabolizmus takže som chudá :D ak na to nemáš prirodzene telo, tak kašli na to.. budeš sa len trápiť.. si mladá nepokaz si zdravie..

Dominika9901527

Ahojte mám 12rokov, v 13-14rokoch chcem ísť do modelingovej agentúry len neviem či mám správnu váhu keď teraz vážim 50kg a mám 160cm a to ešte dorastiem ale ta váha neviem za týždeň spolu cvičím dokopy 10hodin a niekedy aj viac ja stravu si dávam veľký pozor a NENI jedno čo zjem tak mi prosím poraďte.

_xy_23

Ahojte. Ked som mala 18 rokov - teraz mam 23 - tak som tiez dostala pozvanku do agentury, mam vysku 183cm a vazila som 67kg, no s tym ze mam siroku panvu a ramena, cize sa ta vaha rozlozila tak ze som mala uplne ploche brucho. v agenture mi povedali ze pri mojej vyske musim vazit maximum 55kg inak ma nepustia na molo, tak som to nechala tak, pretoze mi vadilo ze uz aj tak sa mi vsetci znami smiali ze som anorekticka. Chcem len poradit babam ktore laka modeling a maju ruzove slnecne okuliare aby ich dali dole, lebo modeling je klamlivy svet a prilis tenky lad, dovedie vas k anorexii, bulimii, popri tom k uzivaniu drog. a to aby ste sa par krat presli po mole vam nestoji o to aby ste prisli o svoje zdravie a imunitu...ja mam aj teraz poruchy prijmu potravy, jem max. raz denne aj to si dam jedno jablko s vycitkami, a predsa mam pocit ze stale priberam..

evka_modrooka

Prosím ťa neblázni a nechudni......že 50kg ideálna váha? - ale podľa toho k akej výške...........pri tvojej výške by som ti odporúčala mať aspoň minimálne tých 54kg.......a normálne sa najedz!!! :)

TOMMY F.

Ahojte chcel by som sa spýtať kto má skúsenosť s modelingom alebo kto by mi vedel poradiť, ako by som sa dostal do tejto oblasti...nejaké agentúry atď. Ďakujem ;)

Kika1234

Ahojte, mam rovnaky problem ako \"kengura\" taktiez som odisla do USA studovat na 10mesiacov, a mam predpoklady na anorexiu. Predtym som sa nikdy nezaujimala omoju vahu a pri vyske 166cm som mala okolo 48kg. Akonahle som prisla do USA za mesiac som pribrala na 55kg, a tak som sa rozhodla ze zacnem chudnut, lenze tu je to tazke kedze Americania su zvyknuti sediet iba predtelkou, a taksom si denne kratila prisun kalorii az to skoncilona 500kalorii denne. a z 55kg som schudla casom na 47kg. A vzdy ked som zjedla nieco navyse som plakala a hanbila sa za seba. Po case mi uz pomaly trcali kosti ale stale som nemala dost. Azkym mi vsetci nezacali hovorit ze som anorekticka,a moja kamaratka sa mi rozplakala ked som s nou volala na skype a videla ma cez video.(ona je v BA na Slovensnku a ja este stale v USA) a vtedy som si povedala ze asinieco nie v poriadku a zacala som jest normalne, ale potom to pokracovaloprejedanim sa az ma bolelo brucho. samozrejme uz na zaciatku som stratila menstruaciu a nemam ju doteraz. Uz asi 3tyzdne jem normalne, teda snazim sa jest zdravo ale niekedy to pejde az do prejedania zase ale uz to niesu take vycitky. samozrejme som pribrala ale neviem kolkonechcemsa vazit, mam strach.(popri tomto vsetkom sa snazim chodit uz niekolko mesiacov proavidelke do fitka a na zumbu) no uz sa dlhsie necitim zle az do vcera, kym moji \"spoluziaci\"tu v amerike (s ktorymi sanemusim) nezacali hovorit ze som pribrala, a to som sa totalne rozplakala lebo somsi povedala ze maju pravdu, bojim sa ze sa zas do toho dostanem ale nechcem. Neviem ci to bola anorexia alebo len moje \"blbnutie\" ale trvalo to8mesiacov a tych 8mesiacov som dobre nespavala a nemala nikdy dobru naladu.
este stale som tu a v juny idem domov, uz sa tesim snad vsetko bude v poriadku ale \"vdacim uzasnej\"amerike za moje velke problemy, o ktorych som si myslela ze ich nikdy nebudem mat.

a.lexi.s

ahoj,ja mám tiež ten istý problém ako to 1. dievča hore, mám 167cm a 48-49kg a hrozne by som chcela schudnúť raz sa mi podarilo na 46 ale to ma už mama chcela brať ku psychiatričke tak som pribrala za 2-3 3kg,to asi tým že som viac hladovala než cvičila. Chcela by som byť modelka,čítala som že tu boli viaceré modelky. Ak niekto poznáme dobré cviky na stehná tak napíšte na e-mail nejaké dobré rady a tak, vopred ďakujem,Niky.

zuzic_

monica presne tak dobre urobila. znicila by si zivot, hlavne ze je ona spokojna, v tomto svete sa uz nehladaju pekne zeny ale len tabulkove chore parametre..ale keby mi niekto povedal aby som schudla 10kg asi by ma to dost zlomilo:(

monica gazpio

Ale to je diskriminačné voči ženám, ktoré majú miernu nadváhu, alebo dokonca normálnu postavu. Dcéra jednej mojej známej bola na takomto castingu, je fakt krásna, videla som ju, aj postavu má super, ale ten návrhár jej kázal 10 kg schudnúť. Áno, počujete dobre. Ona to nechala tak, a myslím, že si zvolila asi to "menšie zlo", bo by bola na svete ďalšia anorektička. Ten návrhár je idiot.

zuzic_

mno neviem...ale fak akoze schudla som a ako som schudla tak brucho sa mi paci..neni som zastanca totalne kosticiek ale akoze tak vies ploske je ale nie totalne chude..trosku by som este chcela dat ale neni take zle a normalne spoluziaci mi povedali ze jak som shcudla ze mam bohovske brucho a tak...spoluziacky mi hovoria ze mam najkrasiu postavu z triedy a tak:) ale ta vaha nechcapem...a dnes sa postavim na vahu a 58 ma skoro vystrelo...to je strasne vla pri 165cm tak neviem a pritom brucho mam dobre to mi aj ini potvrdili tak nechapem:( mno a tu je problem...musim jest co mama navari lebo ma kontroluje stale kolko jem atd..takze ranajky su normalne chleba abo tak, obed co navari, desiata ovocie, vecera musim co je tiez:( lebo ma kontroluje:( cvicevam kazdy den hodinu aspon ibaze teraz mam problem s klbom tak zas nemozem cvicit:( strasne sa bojim ze znova priberem jaaj:((