Ako upravit hormony bez HAK?

vitavi

Opuchy, bolesti kĺbov ti spôsobujú jednoduché cukry, ktoré sú spolu s mliečnymi výrobkami a tukmi pôvodcami zápalov. Nepi sladené nápoje, aromatizované a chemicky upravené jedlá.
Na podráždenosti a vyčerpaní sa môže podieľať i mäso. Nejedz ho 2 týždne pred menštruáciou.
Jedz potraviny s dostatkom vit. B a kľudnou plynulou energiou, ktorú ti dodajú celozrnné obilné kaše, pretože rovnomerne zásobujú mozog energiou.
Zeleniny ti dodajú sviežosť, kľud a minerály. Jedz prevažne domácu tepelne upravenú, kvasenú a v lete trochu surovej.
Zelenina ti zabezpečí dostatočnú tvorbu ženských hormónov.

hormonica

Hormony mi ničia život. Viem, že by som mala isť ku gynekologovi aby s tým niečo spravil, ale nechcem brať žiadnu chémiu.
Ide o to, že mam 20 rokov, ale hormony rozhadzane akoby som mala 15... mam hroznu pleť, raz je skoro zdravá, inokedy v hroznom stave, pred menštruaciou to je najhoršie, budím sa s opuchnutou tvárou, bolia ma prsia, mam hroznú pleť, celkovo som vyčerpana, podraždena a unavená. Dokonca mam aj opuchnuté dasna a klby na rukách... v poslednom čase mi veľmi stmavli chlpy, hlavne na rukách...na ake všetky vyšetrenia by som mala isť ??????

hormony

Dakujem za odpovede a rady. Nasla som jeden produkt v lekarni-su to tablety na akne. Obsahuju vitaminy A,B,E a zinok. Myslite ze take nieco mi moze pomoct resp. mam to skusat? Inak pijem zelene caje kazdy den a okrem caju len cistu vodu. Este mam jednu otazku. Mam kozny ekzem, liecim sa aj u koznej lenze ona mi predpise krem, kt. mi sice dobre zaberie ale velmi vysusi postihnute miesta. Preto to musim natierat aj niecim hydratacnym. Lenze cim? Po vacsine vyskusanych mliek mi tie miesta scervenaju a stale dokola. Uz neviem co s tym. Stale mi kozna radi Excipial ale ten ma taky isty ucinok. Dakujem este raz.

ida

skus sa popytat v lekarni, existuju pripravky, ktore upravuju hormonalnu hladinu prirodne, myslim ze aj sarapis mozes, existuje aj so sojou...