S manželom by sme chceli babo..

Príspevok v téme: S manželom by sme chceli babo..
vanessa m.

ahojte...s manželom by sme chceli babo a to ozaj velmi.snažime sa už skoro rok,sme obaja v poriadku.problem je v tom že mam nepravidelnu menštuaciu tak je tažko odhadnut plodne dni.lekar mi predpisal antikoncepciu ževraj sa mi upravi cyklus a po nejakych 4 mes ju mam vysadit a vtedy by som mala ostat tehotna!ma z vas niektora s takym niečim skusenosti?prosim poradte mi

gabaaa

Dorotenka, ta vesta pracuje na tom istom principe ako vsetky tie lady-testy, q-testy a pod. - cize sleduje krystalizaciu slin na sklicku. Obraz slin sa sice pocas cyklu meni, avsak neda sa podla neho spolahlivo urcit cas ovulacie. Meni sa spolu s hladinou estrogenu, co nie je spolahlivy ukazovatel pre ovulaciu. Preto je nez tieto testery spolahlivejsia symptotermalna metoda - podla teploty + vzhladu hlienu sa da urcit ovulacia ovela presnejsie.

levanderka

ked tu citam tu alchemilku skus tiez cajik aj z rebricka. nazbieraj niekde na luke, usus a pi kazdy den tak tri salky.je velmi dobry na cyklus.

gabaaa

no bez cyklu to urcite nepojde ... mas divnych doktorov ... skor nez pojdes za dalsimi (asi to budu riesit najskor dalsou hak), skus par mesiacov caj z alchemilky .. kym pride menzes a potom vzdy 14 dni pred tym nez ma prijst .. ja som si takto krasne spravidelnila predtym priserne nepravidelny cyklus ... Ak by sa napriek tomu nepodarilo, najdi si dobreho doktora, ktory ti vysetri hormonalny profil, posle na endokrinologiu atd.

mimmmka

Petra, ja som mala podobny problem.. manzes tak 3x do roka.. a babo nikde.. potom som akymsi zazrakom aj otehotnela, ale prisli sme o babo... ale nastartovalo mi to cyklus, a aj ked bol nepravidelny, bol.. skus si dat vysetrit hormony, ci mas v poriadku... nebo mne sa nezda, hlavne ked si bez menstruacie, ze by ta dr nevysetril aspon.. to by znamenalo, ze nemas ovulaciu a bez ovulacie neotehotnies..

usiko

ja neviem, ja som mala neprav. menzes, stale, dostavala som tak trikrat rocne, potom sopm brala HAK, 11 rokov s 2 prestavkami a po uplnom vysadeni mi cyklus nabehol na skoro presne 28 dni.....takze mne bud pomohla, alebo sa telonejako dalo samo do poriadku.....

petra31

ahoojte ajja mam taky sty problem ako ma kazda len ja nemam menstruaciu uz 11 mesiacov a doktori mi vravia ze som v poriadku a ze to pride pokusa sa s priatelom mat mimnko ale nedari sa nam mala som natikoncepcnu tycinku v ruke 2 roky pocas ktorej som krvacala nonstop kazdu jeden den a teraz ako ju nemam takmenstruaciu som nemala pomoze mi niekto napiste mi proim neake tabletky na upravu cyklu alebo caj poradte mi prosim som zufala

dorotenka

Včera som sa dozvedela o jednom prístroji, volá sa VESTA, môžete si to pozrieť na stránke www.vesta.sk ide o to, že pomocou slín vám zistí, kedy máte ovulačné dni. Pravdupovediac nečítala som o tom, ale kamarátka mi včera o tom hovorila, robí obchodnú zástupkyňu lekárne, tak musí o tom naozaj vedieť. Je to vraj dobré pre to, aby ste sa nemuseli chrániť antikoncepciou, ak nebudete môcť mať deti,teda zbytočne vyhadzovať peniaze za antikoncepciu. Neviem, koľko stojí tento prístroj, ale na Slovensku bude asi dosť drahý, nakoľko je to nový vynález. Tak kto má záujem, si to môže preštudovať a bude múdrejší.

TIP

ALEBO SI KUP KOMBUCHU, UROB NAPOJ A PRAVIDELNE PI AJ TRI MESIACE NA PRECISTENIE: -odkaz odstránený- A ESTE SOM TU MINULE CITALA O NEJAKOM CAJI TUSIM Z IMELA, KTORY NIEKTOREJ ZENE POMOHOL OTEHOTNIET.