Prípravky na mužsku hygienu

eric11119

urcite nech to neumyva mydlom. ja osobne som sa kvoli tomuto dostal do problemu.tiez som umyval mydlom a urobili sa mi svrbive vyrazky.na urologii mi povedali ze mydlom urcite nie lebo mydlo vysusuje a tym sa narusa pokozka.odporucili mi obycajnym sprchovym gelom sa umyvat.

Glam

na notine majú aj prípravok na pánsku intímnu hygienu...je to ziaja yego v takej tmavomodrej fľaštičke..takže áno sú aj pre mužov špeci prípravky na intímnu hygienu

zuuzu

no baby...tak dnes mi jedna gynekologicka povedala, ze muzom staci obycajny sprchovy...gel:)a nic ine...ale ze ked pouziju pripravky na damsku hygienu, ze im to neuskodi:)

gabuci...

fgf na sprchovom gele nic neni zle,ja som len to chcela oznacit,ze môj si z toho nerobí tazku hlavu,co tam nájde s tým sa umýva.

gabuci...

Dodám ešte ze muž si na takéto nepotrpí,chyti do ruky nejaký sprchový gel a s tým sa umýva od hlavy az po...Márne mu vysvetlujem,tam má Saforelle.

gabuci...

Ja som mávala doma Laktacyd,teraz mám Saforelle.Niekedy používam len čistu vodu.Raz po gynek.vyšetrení som ostala tam dole strašne červená.Volala som doktorovi,čo to je.Asi len od gumených rukavic.Nemala som sa umyt len čistou vodou.Naneštastie na nevhodnom mieste mám aj znamienko.Primárka na koznej tiež mi povedala,žiadne mydlá.Poprípade len Laktacyd a podobné,ale nie vela.Najlepšie cistá voda.No,hlavne ked mám svoje dni voda mi nestačí.