praskliny v oblasti posvy a konecnika

Príspevok v téme: praskliny v oblasti posvy a konecnika
tamiinka

Dcera (10) ma uz pat mesiacov problem.. objavuju sa praskliny a zacervenanie v oblasti posvy z vonku a konecnika..na gynekologii jej po kultivacii (enterococcus) predpisali Macmiror aj do posvy aj do konecnika... po liecbe sa stav ciastocne upravil..nie vsak odstranil hlavne fisury na konecniku ostali...po cca 3 tyzdnoch po liecbe sme tam kde sme boli pred tym..praskliny su vsade..nad klitorisom v konecniku..je to cervene..nesvrbi len boli..stretli ste sa uz z niecim takym? Co by to mohlo byt?

imunitaaa

Odporucila by som okrem podavania antibiotik aj posilnovat imunitu. Podavat probiotika s prebiotikami oralne, imunoglukan a vitaminove komplexy, kde su vitaminy B a vela C - nieco kvalitnejsie, napr Jamieson. A tiez navsteva imunologa by nezaskodila..

Gregory House

-house- si privelky narcis na to, aby si mohol robit diagnostiku..trochu pokory odporucam..a nerob mi hanbu

:::ddd

house ty sa povazujes za dobreho diagnostika? myslim, ze sa skor nanho len hras. Ak nemas co k teme povedat, radsej neprispievaj ak mas pisat kraviny.

house

Nechcem tu nikoho urazit, ale never nikomu to je zasada dobreho diagnostika...Neviem ci ste uz pochopili
co som chcel naznacit , asi nie, ja si len davam do suvislosti urcite skutocnosti

alenda

To čo za blbosť, že to prenášajú zvieratá. Veď to je črevná baktéria, ktorá sa len dostane tam kde nemá, keď sa oslabí prirodzené prostredie posvy. Ja teda žiadne zvieratá nechytám, takže problém je niekde úplne inde, keby to bolo také jednoduché, vyhodiť jednu mačku alebo psa, tak by to asi nemalo toľko ľudí.

alenda

Mam presne taký istý problém, ale už vyše troch rokov, a vyskúšali už na mne všetky lieky. Enerococcus sa stále vracia, lebo sa zachytáva v sliznici, a úplne ho nikdy nedostanete bežnými čipkami von a pri trochu oslabenej imunite sa znova objaví. Skúste posilniť imunitu, probiotiká. Skúste sa poradiť v téme s RNG. Ja som vyskúšala takmer všetko, tažko vám poradím, lebo nič nezabralo.

house

Zase si niekto bude mysliet ze si robim
srandy, ale si veru srandy nerobim, ani ten House z Tv serialu.Ja len mam dobre citaky, preto ma priatelia prezyvaju House.Mila pani zbavte sa toho domaceho
zvieratka co ho mate potom preliecte
dcerku a bude v poriadku.Ja som uz taky.