Snubny prsten

Tereza0067

No tak neviem ale podľa mňa nie. I keď tiež som počula, že prsteň má byť 3 násobok platu i keď podľa mňa to je celkom blbosť. Myslím si, že to bol len reklamný ťah aby potom ľudia začali kupovať drahé prstene, pretože to tak napísal nejaký magazín a čo povie magazín to platí. haha. Myslím si, že prsteň by mal byť sumovo dostupný mužovi aby sa nemusel zadĺžiť. I keď zase treba vedieť aj hranice slušnosti a nedať jej prsteň s cukrovým diamantom. Ja som dostala prsteň, myslím si že v celkom dobrej cene a kvalitný prsteň z bieleho zlata, keďže ja žlté nemusím a som spokojná. Kupoval to u Rýdla, poradili mu tam a chystáme sa si tam kúpiť aj svadobné obrúčky s dňom svadby (to sa musím ešte opýtať či sa to dá napísať). Takže podľa tvojho rozpočtu kupuj zásnubný prsteňa nie podľa magazínov.

smajliQa

no mne dojde velice divne ze kazda druha tu ma neviem jake diamanty a pritom sa ani nedokaze prihlasit pod svojim pravym nickom... hmm hmmm.... tak uplne tomu verim :)

čita

ahojte-mám kamošku,čo otravovala priateľa dovtedy s prsteňom,ktorý ma diamant,že jej ho kúpil,aby bol kľud-ale keď som si porovnala svoj zásnubný a jej tak neviem či to nieje iba preštíž-doležité je ako to cítite a nie či mám na zásnubnom diamant.
ja keby dostala prsteň s púpavy tak som najšťastnejšia-už len preto,že je to ten pravý.....

Weva

Hladajuci - to si vymysleli ti, co tie diamanty predavaju :) ale ako pravidlo by som to neuvadzala

Prsten by mal stat tolko kolko si vie muz dovolit bez toho aby sa zadlzoval - aj ked chvilku setrit a pripravovat sa na ten krok je krasne, nie?

Co by si povazoval za klasicky 3 nasobok Slovenskeho platu?

hladajuci

V knihe spoločenského správania som čítal, že snubný prsteň by mal mať zhruba cenu 3 násobku platu žiadateľa o ruku.

emira

Jaj, v jednej teme sa riesi najlepsi datum pre svadbu, v druhej cena zasnubneho prstena... Tusim sa na nieco zabudlo. Pripomeniem - laska. Verte, ze manzelstvo je o uplne inych veciach ako datumy a prstene. A ked najdete toho praveho, je to to najkrajsie na svete.

pipia22, zalezi od toho, kolko muz zaraba... Neuveris, ale maju aj drahsie. Akurat, ze si ho snubenec musi castokrat kupit na sekeru, neviem, naco to je dobre.