Bolesti zubov!!!

Príspevok v téme: Bolesti zubov!!!
danka g.

Poradte. cca pred 2 tyzdnami som bola u zubarky s jednym zubom ktory ma dlhodobejsie bolel na horuce, studene atd.. zrengenovala mi to vybrala blombu , potom iba zacementovala ci jak sa to vola a nechala tak..
no bolesti nezmyzli s tym tzubom uz probelmy nemam teraz ma boli cela lava strana hore aj dole, neviem ktory konkretny zub by to mohol byt, staci ze idem po vonku a rozpravam idme sa zblaznim od bolesti, to iste pri polievke, caji a pod... ale nielen ze mi to reaguje na teple, studene, ked nieco take zjem alebo vypijem potom ma ot boli aj hodinu intenzivne a potom sa ot ukludni ..rovnako ani ked spim nemozem byt otocena na tu stranu lebo aj vtedy ot zacne boliet...k zubarke som objednana na 6.4. , momentalne marodi...neviete cim to moze byt? s konkretneho zuba, pripadne nejaky zapal??? ja viem ze vy nie ste zubari ale pytam sa ci sa niekto s niecim podobnym nestretol..

lucka

danka.g,zub citlivý na teplé pravdepodobne odumiera.Na rtg snímku by malo byť vidieť či je to dôsledkom zápalu alebo nie.Podľa toho sa lieči ďalej.

danka.g

To fakt niekto nevie poradit? idem sa zblaznit od bolesti hlavne v nocie cez den je to vacsinou v pohode akurat ked zjem trebars nieco teple potom ma bolia aj hodinu potom sa ot znova ustali a zas..zubarka marodi tento tyzden robi az bud. pondelok. neviete z coho to moze byt? stretli ste sa s niecim podobnym? mam pocit ze ma bolia vsetky zuby horne aj dolne na lavej strane, vsak ekd sa ma opyta ktory ma boli poviem neviem:(. Nemoze to byt aj z nejakeho zapalu? prievanu?