Pozitivny tehotensky test

Príspevok v téme: Pozitivny tehotensky test
sokovana

žena, 24 rokov.
dnes som si robia tehotenský test, lebo mi tri dni meska menstruacia. test vysiel pozitivne. ak by som bola tehotna, zacinal by sa mi 5 tyzden. ake mozne opatrenia moze doktor urobit? chcem tym povedat, ze dieta nechcem a som rozhodnuta sa s nim o tom takto rozpravat. prosim napiste mi co najskor, co ma tam caka, ake su moznosti, lebo som velmi nervozna.
dakujem za odpoved.

sintia

Citala som tieto prispevky a z niektorych mi je zle... hrajú sa na slobodných, na tých ktorý majú právo rozhodovať o svojom tele... a dristy...
bla, bla... liberalne reci a pritom spravanie totalne nezodpovede....
VED UZ NEJDE O JEJ TELO!!!!!! o jej telo slo, ked si nedavala pozor ci otehotnie ( v dnesnej dobe antikoncepie, prezervatívov atd) TERAZ IDE O TELO A ZIVOT JEJ DIETATA, za ktoré je zodpovedná !sokovana! Proste kvoli svojej HLUPOSTI a NEZODPOVEDNOSTI - RADSEJ ZABIJE NEVINNE DIETA, akoby mala niest nasledky a dosledky svojho konania.

favoritka

je sranda ze holka sokovana ma na azete maila a ked sa mi nahodi jej profil tak ma 31 rokov...aj fotka tam je..

kikkkkkkkkka

ja som bola na interupcii pred 3 rokmi a platila som 8500 sk ..teraz to moze stat tak do 10 tisic tolko platila jedna nemenovana baba co bola nedavno..

xixaxo

sokovana,tie prispevky si tu nevsimaj,je to len tvoja vec,ci pojdes alebo nepojdes na potrat ale nestoji to 4000sk ale urcite aspon 2x tolko,snad ti to dobre dopadne,nech sa uz rozhodnes akokolvek

mami2

Máš pravdu!!!!! čo nás do toho, že chce ísť na potrat, nie je prvá ani posledná, ale potom nech tu neplače a nie je zvedavá na názory iných! My sme jej len napísali naše postoje a skúsenosti.Len aby potom neľutovala!!!

saskiai

Takze ako som pochopila hlavne dovody \\\"sokovanej\\\" ; pre potrat
1) ma pocit ze skola a dieta sa nedaju zvladnut naraz ... dost slaba vyhovorka .. ved kolko zien to zvladlo
2) caka ju este vela \\\"radosti\\\" o ktore by asi teraz prisla
3)Mozno ma okrem toho nespolahliveho partnera a malo financii (zamyslela sa vsak aspon ci by to aspon trocha neslo zvladnut?)

Zena nema moralne pravo na interupciu pri takychto banalnych dovodoch. Treba jej tu moznost poskytnut, nech si neublizi este aj ona sama sebe, ale v ziadnom pripade jej negratulovat k tomu uzasne slobodnemu rozhodnutiu pre krajsiu buducnost.