dobrý typ na darček

lulina21

Môj bude mať tiež onedlho narodeniny a rozhodla som sa založiť mu fotoalbum z dovolenky z Chorvátska kam chodíme už štvrtý rok a máme to miestečko veľmi radi,tak dúfam že sa poteší,bude to mix asi 40-50 naj fotiek r.2005-2008,tak uvidím ako zareaguje,hlavne mi ide o to že je to pamiatka na celý život a ni ejaká drahá zbytočná vec ktorá sa časom opotrebuje..

kkkk

tá helikoptéra je supeeer!!!!
ale je len do interieru. neviete o nejakej, ktora sa dá používať aj vonku??? ĎAKUJEM!

maťa

Ahoj :)
Ja soms a rozhodla darovať priateľovi jednodňový pobyt v kúpeľoch v rajeckých tepliciach. Majú tak špeciálnu ponuku, kde je masáž a 2 hod. vstup do vodného sveta. Pozri si to na stránke kúpeľov, môžeš tam ísť s ním, myslím si, že by privítal taký relax.

alza

mojmu priatelovi sa strasne paci tato lampa, je to celkom zaujimave a originalne:)

shop.market.sk

a ked som ja rozmyslala co dam tomu mojmu, napadlo ma, ze spravim vlastny fotoalbum (nie taky klasicky ale vyrabany mnou), kde budu len ciste strany (nejaky zaujimavy papier, nie obycajny biely..) a nalepim do neho fotky z roznych obdobi, od kedy sme sa spoznali az doteraz...a nieco ku kazdej aj napisem...bude to velmi pekne a urcite sa niecomu takemu potesi:) ale to iba ak mas tvorivu dusu:D

no alebo mozno nieco ako prenosny disk v peknom prevedeni:

-odkaz odstránený-

to sa vzdy zide...ak ma nieco originalnejsie napadne tak napisem:D