Kto sa vyzný do pleti?prosím:-)

Príspevok v téme: Kto sa vyzný do pleti?prosím:-)
bbbbbbbb

Mám pár otázok..robilo sa mi dosť hrozné akné..ale už asi polroka sa mi prestalo robiť..bol som u kožnéj ale dako nič nezaberalo..a teraz používam čistiace tonikum GARNIER PURE ráno a večer po umytí pleti a večer ešte detský zásýp na pleť..ale neviem sa zbaviť tých flakov miznu miznu ale velmi pomaly..a raz za čas sa mi spravi niečo..a tomu nechápem..mám dosť mastnu pleť..tq či by ste mi poradili..a ten zásýp si dávam len na čelo a líca dé mám tie flaký..PROSíM NEJAKú RADU:-)

janus33

ja pouzivam garnier pure a som s nim spokojna aj ked je to chemia...najlepsi je v kombinacii s tym nocnym a dennym kremom v tube tiez garnier pure...mala som peknu pokozku a vyrazne menej mastnu rano po prebudeni...treba skusit :)

mirusinka222

Ak mas mastnu plet skus kozmetiku Bioderm Sebium, je to velmi nedrazdiva kozmetika, dostanes ju v lekarni, alebo vyskusaj Vichy Normaderm. Ak mas nejake skvrny vyskusaj Bieliaci rad kozmetiky Bioderm. Tiez byt tebou vyskusam by som ist ku kozmeticke na hlbkove cistenie pleti a najdem si dobru koznu. Prajem vela stastia.

bbbbbbbb

ale to nie,to sa bojím žeby som si to ešte viac podráždíl som rád že to nemám teraz také červené zapálené ako predtýn len mi to pomalšie mizne ale to hádám prežijem už:)

jingles

ja som si kúpila sírovú silu krémik urýchľuje prirodzené olupovanie kože ale neboj nebudeš sa šúpať len tie fliačiky a potom som si tie fliačiky každé ráno a večer po umytí prešla silnejšie uterákom aby som si odrhla tie šupinky bo to vyzeralo blbo keď som mala make up =´)