Narazene rebra???Surne hladam pomoc ...

Príspevok v téme: Narazene rebra???Surne hladam pomoc ...
Bella

Zdravim, ma niekto skusenosti s narazenymi rebrami? Pred par dnami som spadla z bycikla a dopadla na schod priamo na rebra. pri dopade som citila prasknutie. teraz mam uz par dni velke bolesti v rebrach. Kazdy pohyb je spojeny s bolestami ( male prechadzky skoro nezvladnem ). Mozu to byt narazene rebra? Mohla som si aj poranit chrbticu? Od dnes ma picha v dolnej casti chrbtice. Ma niekto dobre rady? K lekarovi momentalne nemozem ist preto sa obraciam na Vas. Dakujem.

vasia

pred tromi týždňami som sa na futbalovom zápase zrazil s protihráčom, ktorý ma nechtiac udrel do oblasti pravého rebra. Po zápase to pobolievalo avšak nie až tak, ale zhruba po dvoch týždňoch od vyššie uvedeného úrazu mám silné bolesti v oblasti pravého rebra hlavne pri dýchaní a zakašlaní. Snímok RTG neukázal zlomené rebro avšak bolesť pretrváva naďalej a bolí hlavne pri dýchaní a zakašlaní. Prosím Vás pekne odpíšte mi ako dlho to bolí a čo mám s týmto problémom spraviť na email vasia111@azet.sk ďakujem.

KuBoSpox

Ahojte mam problem dnes som spadol na bicykli a narazil som si hrud a pritom sa mi vybil aj dych a vecer ma zacali boliet aj rebra ale necitim to velmi len pri nadych prosim poradte mi ze co to moze byt k lekarovi sa bojim ist lebo mam 15 a fajcim a ze pri rengene mi to zisti mal by som s toho problem prosim odpiste mi na mail biker2710@azet.sk dakujem

RNG

Bez pouzitia rentgenu nikdo nemoze vediet, co ti v tele prasklo.
Odporucam ti najst si na to cas.
Inac na zlomene rebra sa obvykle len zafixuje(bandazuje) aby sa to dobre zarastlo, ale s chrbticou je to horsie.
Drzim ti palce, aby to boli len rebra.