Ucitelka na mne sedi

Príspevok v téme: Ucitelka na mne sedi
8lula8

caute.viem ze skoro na kazdom ziakovi sedi nejaky ucitel ale ja mam uz pokrk tej mojej slovencinarky.nic som jej nepovedala ale zapisy sa mi od nej sypu jedna radost. ked na literature skusa vzdy musim ist ja prva aj ked mam 10 znamok a niekto 5.asi som jej nesympaticka.bola jedna sutaz ona bola v porote,2 porotkyne chceli aby som sa umiestnila iba ona nie tak z toho umiestnenia nic nie je .ako sa mam ku nej spravat? spravam sa normalne ako k ostatnym ucitelom. vobec neviem ako na nu reagovat

ides

Ked na tebe sedi, nezmeni sa to a dokial vas bude ucit, dovtedy smola. Na mne jedna sedela, lebo som nemala zaujem napravit jednu svoju chybu ohladom spravania, ignorovala som jedno nariadenie skoly a nerespektovala som ho lebo sa mi zdalo ze to je totalna hovadina, tak som si robila po svojom a mala som v pazi, ze ci budem mat horsie znamky z jej predmetu. Aj som mala. Bolo mi to fuk. Kazdy sa s tym vysporiada po svojom a komu je to fuk, ten sa ani vysporaduvat nemusi. lebo mu je to fuk. Uc sa ostatne predmety. Na ten jeden vyser. dobre ti radim. Aj kebyze sa naucis, dostanes zlu znamku. Ked sa nenaucis, tiez dostanes zlu. Tak kde je motivacia sa naucit.
Heeeee, to je jak mat muza psychopata. Ked mu upecies kolac, zmlati ta. Ked mu kolac neupecies, aj tak ta zmlati. Tak kde je motivacia, aby si mu ho upiekla? presne tam kde je aj motivacia ucit sa na taky predmet, ktory vas uci ucitelka ktora na tebe sedi.

LH

Mame podobny pripad na Cirkevnej skole Malacky, konkretne s ucitelkou AJ Karolinou Sochorovou. Pocas skolskeho roku 2017/2018 pravidelne nechodi do prace, cela skola za nu supluje, deti ani poriadne nepozna, ale pride raz za uhorsky rok a drb da im pisomky , slovne ulohy,ale nic s nimi neprebera, nevysvetluje , nic.
Pri komunikacii s rodicmi deti je drza ako opica , az mam pocit ,ze by si zasluzila jednu vychovnu po papuli. Zvazujeme podanie na slovensku skolsku inspekciu

mironella

uz sa mozes spravat ako chces, ked uz raz na tebe sedi tak bude aj nadalej.Jednoducho si to nejako nevsimaj, bud vzdy pripravena

Taro

Skus ju konfrontovať ja som mal napríklad takú učiteľku o ktorej som si to myslel tiež nakoniec vysvitlo že ju štve že mrhám svojim talentom a takto sa ma snažila do toho dotlačiť, netvrdím že je to ten prípad ale za pokus nič nedáš :)

Dada200

Aj na mne sedí slovenčinárka. Furt ma vyvoláva , už som jej musela 2-krát odovzdať papier zo slovenčiny (akože cvičenie) a znova vyvolala len mňa a dnes som musela čítať prac. Papier zo soliny ktorý bol na domácu a dala mi slabú trojku . Piatok z literatúry ma vyvolala a musela som znova odpovedať a znova slabá trojka už ma to nebaví čo mám urobiť?

tomasuchy

Tiez som mal moznost byt v takej situacii... Ale kedze som flegmatik tak som to tak nechal a neriesil pol roka, ona bola coraz viac nervozna... a potom ked som videl, ze na kazdej hodine ide buchnut od jedu, aj ked na druhej strane som jej nic neurobil ani nepovedal.. tak som po hodine za nou zasiel, ze mohol by som to riesit pred vsekymi v triede, ale kedze si ucitelov vazim a teda aj nu, tak som za nou prisiel osobne a vysvetlit si co sa deje a preco mam pocit ze ma tak velmi nenavidi a co sa s tym da robit, ci treba s tym ist vyssie alebo sa to da bezkonfliktne vyriesit tu a teraz... v skutocnosti jej len vadilo, ze som nosieval obcas teplaky do skoly.. to bolo vsetko... bola uplne zaskocena z tejto situacie a aj z toho ako som k tomu pristupipl, neuverite ale o dva tyzdne sa ma na hodine dokonca zastala.. a nedala na mna dopustit.. dokonca mi na mature pomahala :D :D :D oplati sa s ludmi jednat priamo :)

Timeika

Dobry den prajem... Ked tu bude niekto taký dobry a poradil by mi... Ja som 5 na zš a som často chora. Prišla som po týždni do školy aj s ospravedlnienkami... Začala na mňa:"To čo si robila celý týždeň doma??" Ja som jej vysvetlila, co mi vlastne bolo. Ona začala, že to takto nemôžem a že teraz sa to bude ťažko dobehovať na písomky. A začala po mne kričať. Vedel by mi tu niekto s týmto poradiť, že čo robiť v takejto situácii? Vopred ďakujem