dajte tip na gympel v BA pekne prosim:)

inuška

Moja neter navštevuje gympel 3 ročník na Hubeného v Krasňanoch, nesťažuje sa, práve naopak velmi je spokojná. Je to vec rozhodnutia

vlas

panča: hehe no tak na saru sa asi dostanem na bilingvalne, len neviem naco mi bude taliancina:D no a ked je tam dobra telocvicna, mam dovod, preco tam neist:D lebo mne telocvik specialne nejde a som tam prijata na taliancinu, tak myslim, ze pojdem na vazku a na metodku aj ked... no neviem:D

panča

bilingvalne uz nemali nahodou talentovky?
bola si na www.svsba.sk ?tam si vyhladas vsetky skoly, aj statistiky (hlasiaci sa/moznost prijatia)-ale jasne, ze to nie je osobna skusenost. Moju dnes prijali na sportove gymnazium -splnila sa jej velky sen. ide hlavne o to, co chce dieta dalej robit (aj ked tazko v tomto veku)

slniecko:)

ahoj, ja poznam par ludi z kazdeho gympla, ktory si vymenovala:) ale je to dost subjektivne, kazdy hlada nieco ine, rozhoduju sa podla mnozstva veci, ktore skola ponuka.. (od vyucby jazykov, cez aktivity, sposoby vyucby a pod)

ale uff, ktory je ten uplne NAJ ti neviem povedat:/ vies, pre kazdeho iny.. kazdy to vnima inak..

na bilingvalne by si nechcela? na to pocuvam same super veci, akurat, ze je to mierne narocne, ale vysledok stoji za to:)

a ak mam ja osobne povedat, tak pre mna ladislava saru, pretoze tam poznam aj konkretnych ucitelov, studenentov, aktivity, namakanu telocvicnu a vsetky tieto veci a som milo prekvapena ake fajn to tam je:)

ale.. je to na tebe, treba zvazit vsetky pre a proti, hladat taku, kde ti vyhovuju jazyky, ktore sa ucia, dialka skola-domov a nejake tie nazory:)

severanka

vlas: na grosslingovej sú aj všeobecné triedy, nie iba matematické... kamoška tam chodí, na všeobecnú, teraz maturuje a chváli si tú školu