lavy prsnik, srdiecko

Príspevok v téme: lavy prsnik, srdiecko
srcko

pomaly si pripadam ako hypochonder, ale mam takytok problem.Boli ma a teraz neviem, ci je to srdce..Bola som za doktorom a ten ma prezrel, popocuval, urobil EKG a povedal, ze ta bolest srdca vychadza z chrbtice.. nejak mi ju ponapraval, dal tabletky.. Ta bolest po nejakom case ustupila, ale teraz je tu zas...A ja neviem, ci je to fakt z chrbta.. Pravdou je, ze cele dni sedim a pracujem velmi vela za pocitacom a sa aj hrbim, ale ci to moze byt naozaj z toho... hrcku v tom prsniku som si nenasla.. Neviem ci mam ist zase za doktorom, alebo cvicit nieco na chrticu.. fakt neviem, preto by som bola vdacna za vase nazory.. A za kardiologom ma ten doktor neposlal.. ja by som za nim aj skocila na vysetrenie, ale na to treba papier od obvodaka.. a je mi troska blbe prist za nim a povedat: dajte mi papier ku kardiologovi... A tento moj obvodak je u nas v meste povazovany za jedneho z najlepsich...

zizi

Ahoj teraz ti niečo poveim a ver že to hovorim na sto percent ...hypochonder som ja a velky nie je to dobre ide to na psychyku môj problem bol v tom že ma začalo pichať pod lavim prsnikom presne pred rokom myslela sm si že to je srdce a hned som išla na pohotovosť mala som štastie že službu mala pani doktorka kardiologička ktora ma vyšetrila dala inekiu a hnad rano ma objednala na vyšetrenie čo potvrdilo že moje srdiečko je ok ale bolesti boli stale niekedy som sa nemohla ani nadychnuť tak som vyhladala dalšieho velmi dobreho a uznavaneho kardiologa a ten ma sfukol že mi nič nie je a že som ok ale stale ta bolesť tak ma poslala doktor na rengen pluc a chrbtice a zistilo sa že to je s krčnej mam ju krivu a preto ta bolesť ale aj tak mam strach že dokotry sa mylia...moja rada je nemysli na to lebo sa zblazniš naozaj mne to už ide na kapky a jedine čo si prajem aby bol moj život taky ako pred rokom to je moje največšie prianie lebo jedine na čo myslim je moje to čisom zdrava :( a ja si myslim že ty maš presne taky isty problem ako ja -...treba si viac uživať a byť oki a nemať stres lebo ten robi vela zleho naozaj pa pa

tish

pravdepodobne chrbticou ak si s nou uz mala problem. ak v praci sedis a napr hrbis sa, nie je to prirodzena poloha, preto aj ta bolest.

giv

urcite cvicit.ak mas slabe svalstvo a navyse sa krcis a mas sedavu pracu,tak sa ti to bude opakovat.silne svaly drzia dobre,nech uz je praca akakolvek.plavaj, ak mozes a cvic na chrbticu.cviky by ti mal ukazat aj tvoj lekar-ortoped.

tish

na tvojom mieste by som skusila cvicenie. zacat po troska a postupne a dat si pauzu v praci a ponatahovat sa. a ak si nie si ista tak chod za lekarom, nech on posudi ci je nutne odborne vysetrenie alebo nie. choroby srdca sa zvycajne prejavuju selestmi alebo aj zmenou na EKG. ak si tieto mala v poriadku. skus aj nejake cviky specialne na chrbticu. kazdopadne ked cele dni sedis, pohyb ti len prospeje. vela stastia.