sen- povedali by ste ho tomu dotycnemu?!

heaven

ano mas pravdu.. najhorsie je, ze si to uvedomujem. a neviem, ako dalej.. vzdy sa tak tesim,ze ho uvidim v praci.

musimto nejako prekonat.
dakujem pekne vsetkym.. a nemajte obavy, nenapisala som mu...

rada nad zlato

heaven..samozrejme ze ti viem povedat preco to nemas hovorit,pretoze sa poprve strapnis,ukazes ze si slaba a ze pre teba nie je prekazkou ani zenaty muz,co je podla mna dost ponizujuci fakt,po druhe to nemas robit preto,lebo mas priatela,po tretie to nemas robit preto,lebo uz sova nikdy nemozes vziat spat a po stvrte je to len sen ...a po piate kazdy chce to co nema,lenze tento je zenaty tak sa uvedom a nerob kraviny.slova nejdu vziat spat..a mozes spustit lavinu,ktoru mozno nezastavis ani keby si chcela ...drzim palce,,,neurob chybu:)

heaven

lulina, ved nikto sa tu neurazil, to mas odkial akoze??!! ved nemam sa preco urazit, cakam tu rozne odpovede, roznych typov, co je len a len dobre. aspon si precitam rozne nazory.
a ste stale spolu??
a ja sa nepytam, ako to mam riesit, hlavnou pointou tejto temy bolo, ci mam "tomu" povedat , ze sa mi s nim snivalo..ono sa to nejako same pustilo touto cestou..

heaven

ano priatela lubim, len neviem, preco vobec nad tym premyslam, ze by som s "tym" dokazala vobec aj nieco mat.. je to chore. ja viem. mozno preto, ze priatel je mladsi odo mna a "ten" ma vyse 30. asi ma laka poriadny chlap. neviem

lulina21

Ja som tiež takým príkladom,mala som priateľa a zakukala som sa do iného,tiež v práci,obaja sme sa chceli,ale niejako to nevychádzalo,môj sa to dozvedel a išla som sa prepadnúť pod zem od hamby,sama som mu to povedala,lebo ma to dusilo,navyše môj ma miloval a miluje už 5 a pól roka a nevymenil by ma za žiadnu inú na svete lebo mi už môže dôverovať,vzťah je o tom aby sa dvaja mali radi,boli šťastný! Ak svôjho nemáš rada,tak sa tu nepýtaj nás čo máš robiť,sama vieš čo chceš a čo to bude obnášať,stojíj si za svojím a keď ti tu narovinu niekto napíše čo si o tom myslí ako napr.whee alebo si krava tak sa uražaš,prepáč ale toto je téma na ktorú si musíš odpovedať ty sama a máš 23,krásny vek,nebuď hlúpa :o)

whee_ee

tak preco nemyslis na stastie priatela ked milujes jeho? aspon to tvrdis??.. hm??

a tie deti..hm..ja som riadne trpela ked mal ocko zensku a to bolo pekelne davno a doteraz ma to mata..takze tak

heaven

lulina,ale tu nejde len o ten sen! ten k tomu len prispieva.rano sa zobudim a neviem, ci to bol len sen,ci realit. taky bol realny ten sen. no co sa tyka deti, tak tam je to komplikovanjsie,kedze je viackrat uz rozvedeny (dovod-neviem) a ma deti.

whee_ee- ano ked je clovek zalubeny, mysli len na stastie toho druheho, to je jasne. ale to som nemyslela. pretoze toto je samozrejme..

lulina21

Je ženatý? Má niejaké deti? Lebo ak áno,predstav si že ty si tá jeho dcéra alebo syn a dozvieš sa že tatino podvádza tvoju mamu!!! Inak si to neviem predstaviť,je to zasiahnutie možno do šťastného manželstva a kôli niejakému snu ktorých sa ti ešte bude snívať mnoho by som to neriskovala!!!

whee_ee

heaven, prepac, mam 17 ..a ked som mala priatela tak som v prvom rade myslela na jeho stastie..o tom je laska.. nechat druheho byt stastnym..

heaven

si_krava-- sa cudujem, ze sa este nikto takto nevyjadril.az mi to divne bolo. a keby si citala naozaj vsetky prispevky, co sa tu pisali, nenapisala by si urcite veci, co si napisala. lebo si sa len zbytocne opakovala. ale ved ty vies. a ja este neviem, ako som sa rozhodla, co spravim. necham tomu cas. vsetko ukaze..
no a co ma byt, ked nemam zabrany? ved kto mysli na stastie toho druheho? kazdy len na to svoje. ved raz aj tak zomrieme. a vies, ako sa hovori: radsej lutuj to, co si urobila, ako to, co nie..
aj to hovori za vsetko. a mam 23r