Kto mi poradi farbu, ktora naozaj prekryje vsetky sediny

wellaton

Cauko,ja by som bez farbenia mala cisto sive vlasy ,najlepsie kryje sediny Wellaton,ma aj rozne odtiene a nedrazdi pokozku,v zahranici som musela pouzivat loreal excelence nic moc ..musela som farbit kazde tri tyzdne.

loreal

lenca - paletka síce deklaruje krytie sedín ale nie je to pravda moja svorka si ju tiez kupila a lamentovala ze vobec jej sediny neprekryla :( preto som jej posunula tu recitalku ze nech vyskusa a naozaj bola velmi spokojná :) skusala aj odtien Havana a tiez bola spokojná vlastne ostala pri tejto značke :)

lenca.

ja mam sedin asi 20%, ale ani tych 20% farby, kt. som doteraz pouzivala, neprekryju. Hovori sa, ze palette kryje, tak som kupila taku krabicku, kde bolo pisane, ze kryje 100% sedin, trt makovy. Alebo si mam nechat palettku namiesto 30 minut hodinu? Poradte nejake triky. Za tie typy Nateu a Loreal dakujem. Pojdem kuknut nejaky moj odtien. No a najhorsie je, ze som tmavovlaska, a ked v lete trochu zosvetlim hlavu, zdoraznim -ze "trochu", tak vsetci okolo mna fujkaju, ze mi to nesvedci. Takze o to to mam tazsie, tmavovlasym je kazdy sedy vlas vidiet :-(

loreal

ja síce šediny nemám ale kúpila som si farbu od Loreal récital preference Toscane ale akosi som sa rozhodla nedať si ju a posunula som ju svojej svokre ktorá už má možno 90%šedín a bola úplne nadšená že konečne farba ktorá jej krásne chytla a nevymýva sa a ešte ma napadá neskúšala si radu od Natural easy green? špeciálne na šedivé vlasy sú tam pekné odtiene :)