Skúsenosti s antikonc. Gestodette

zamyslenie

baby, z vlastnej skusenosti davam radu- neberte to. su to umele hormony, ktore skodia nasmu telu. spravame sa kvoli nim neprirodzene, vykyvaju nam naladu, narusia prirodzeny system. viazu vodu v tele, hoc aj tie moderne, z ktorych sa udajne nepribera. je to zataz pre telo fakt. kladiem si len otazku, ze preco sa vo vyskume nepracuje na HAK pre muzov, preco stale sme to my zeny, ktore si musia skodit kvoli ochrane. gynekologovia s velkou radostou budu hovorit o tom aka je hak dobra. pretoze za nu dostanu len provizie ( a nie male ) od farmaceutickych spolocnosti. mne HAK narusila prirodzeny biorytmus, rozkolisala vahu a dostala do naladovej nerovnovahy. takze cele zle. zamyslite sa

slonik.fufik

ahojte, omylom som v lekarni predlozila nespravny recept, lebo v poslednej dobe som vyskusala tri rozne antikoncepcie a nejako sa mi to pomotalo,takze predam gestodette uplne nova krabicka, na tri mesiace za 23 eur. poslem postou (pri prevode vo pred na ucet) alebo moznost osobneho odberu v trencine.

klatovanka

chcem sa spytat pri uzivani gestogette som v 7 dnovej pauze nedostala menzes uzivam ju uz rok a este sa mi to mestalo uzivam ju pravidelne mozem byt tehotna?

mamča

Ahojte. Mám doma Gestodette na 3 mesiace. Musela som ju vysadiť a je mi ľúto ju vyhodiť. Doba trvanlivosti 12/2011. Predám za 15 eur. Ak by mal niekto záujem. ozvite sa na e-mail hedviga.bohusova@gmail.com, alebo na tel.číslo 0915/117 496. Ďakujem

croissant_29

ahojte. Chcela by som sa opýtať. Začala som brať antikoncepciu Gestodette a od kedy ju beriem (tj. 10 dní) od vtedy mi trvá menštruácia.Ešte sa mi nestalo aby som ju mala 10 sní a ešte stále nekončí. Čo mám robiť?Prosím poraďte. Ďakujem.