Vyrastky pod predkožkov...

anka

Mládenci, už aj ku kožnému ! Máte genitálne bradavice (určite sú stopkovitého tvaru)...pri styku vám to môže krvácať, už nehovoriac o tom, že nakazíte nimi parnerku!...tá to chytí hoci kde na sliznicu a ešte horšie..na krčok maternice a to sú dosť nebezpečné veci pre ženy...takže urýchlene ku kožnému a liečiť !!!!

alz-bee

Chalani, ja si myslim, ze by ste mohli mat kondylomy...podla toho opisu, ze akoby "vycnelky, bradavicky"...chodte s tym ku koznemu lekarovi, lebo my s priatelom sme si tym presli a uz nikdy viac!!! fakt to neodkladajte, zahodte ostych pred doktorom a chodte s tym...mozno sa pletiem a je to fakt len z masturbovania ako vravi house...ale ja to skor vidim na tie kondylomy....su to kurvy hnusne (sorry za vyraz, ale tych 9mesiacov, co som ich mala boli moje najhorsie mesiace v zivote!) drzim vam palce

house

A mate pocit akoby penis koncil pod zaludom.A ked Vam stoji tak ta oblast pod zaludom je tvrda a bolestiva.
Poznam to, je to z casteho masturbovania
Treba prestat masturbovat a masirovat si tu oblast pod zaludom dookola kruzivymi pohybmi v teplej vode aby sa to prekrvilo a uvolnilo, totiz penis je spongia, ktora sa naplni krvou a v tom mieste od masturbacie dochadza k neprekrveniu.Tie akoby bradavice to su vlastne casti tej spongie neprekrvenej.

ivanqo

maam ten isty problem.mal som spociatku jenen vycnelok pod kozou penisu,bolo to tvrdee,inokedy makke..postupne to prerastlo do prstenca ako keby a nemam to na zaludi ale tesne za nim,mam pocit,ze je to vazne:(a to som este nemal sex..prosiim vsetkych pomozte!!!!