Po akom case vas poziadal o ruku?

mia 90

ja som s priatelom skoro dva roky, a akurat tento tyzden mi iba tak zo srandy povedal ze co keby sme sa zasnubili, ale teda dufam ze to myslel zo srandy ale ked videl moju reakciu tak ho to dufam nenapadne uz:-D, totiz to ja mam 19 on 21, a mne sa to zda priskoro este, aj ked nevravim ze na druhej strane by som uz chcela byt samostatna mat takpovediac vlastny zivot, ale chystam sa na vysku na denne, do mesta vzdialeneho 350 km tak si to neviem predstavit, a aby zivil rodinu len on, to tak isto nechcem

moniqa87

my sme spolu viac ako 3,5 roka a tiez ma este nepoziadal o ruku, ale cim dalej tym viac pozitiv v tom vidim... okrem toho studujem a chcem este aj cestovat... keby som bola vydata, tak by to uz nebolo take jednoduche... ved casu je dost... ;-)

saska123456

Mna poziadal priatel o ruku po 6 rokoch, to bolo minule leto a bolo to krasne romanticke. Boli sme na plazi a on mi doniesol prsten v dlani na piesku, ked mi chcel ukazat aku \'\'muslu\'\' mi vylovil. Nachystal aj sampanske, pohare, gril, rybky, salat, no vsetko. No ale svadbu zatial nechystame, akosi nie je kedy;-) A ani sa do toho nehrnieme, nam je takto fajn, ja si na svadbu nepotrpim a nemyslim, ze sa medzi nami svadbou nieco zmeni. Mam prsten a kazdy vie, ze som zadana a ze niekomu patrim a hlavne je to o pocitoch. Tak good luck vsetkym zalubenym.

zuha

ja som s priatelom uz 4,5 roka a takisto stale nic... ale tak co uz.... on na to zenenie asi ne je, lebo uz na zaciatku vztahu sme si povedali, ze svadba nie je na nas, ale tak nazory sa menia a aj moj nazor sa zmenil a ja by som sa aj rada vydala ....

vierka

ako vám je fajn, ja už chodím s priateľom 4 roky, a strašne by som chcela aby sme už boli zasnúbený. snažím sa mu to už asi 2 roky dávať najavo, už som mu to vlastne ja povedala. a on stále nič.

mami2

Mňa môj manžel požiadal o ruku asi po týždňovej známosti, no ja som odmietla! Druhýkrát ma požiadal asi o 3 mesiace a to som už neodmietla a o ďalšie 3 mesiace bola svadba! Obaja sme mali 21 a tuším to vyšlo!!!!!

nellya

Mna požiadal o ruku po 3,5 roku chodenia a spoločného bývania na Vianoce.A brali sme sa na výročie 5.rokov. Ja som mala 20 on 27.

mirriam

Fíha ele,tak to ti gratulujem,to máš super :) Čiže ak som to správne pochopila,tak ste spolu už od 19-tich? :)