Jazvy po znamienkach ...keloidy

Príspevok v téme: Jazvy po znamienkach ...keloidy
georgina2

Pred pol rokom som si dala vybrat znamienka , keby som vedela ,ze mi tam zostanu take jazvy ani nevyberam . Robili to na sukromnej chirurgickej ambulancii , doktor vyzeral byt sikovnz , boli mili ,ale co z toho ,ked je to asik nedobre vykonnana praca , mozno je to vo mne , zle sa mi zhojili ...Xcem sa vas opytat ci uz ma niekto z vas s tym skusenosti ? Tym co zostali potom nepekne jazvy-keloidy...Kozny mi do toho zacal pichat nejake podporne latky, jeden vpich 12 eur , mam to absolvovat aspon 5 krat ...pomoze to vobec ? Zda sa mi vela za tie vpichy dat 12 eur ,vraj mezoterapia ...Uz som skusala Contratubex-nepomahal , Bio lampu , od uplneho zaciatku jazvy -blbost , nechtikove harmancekove masti - blbost ...Tak ci pomoze ta mezoterapia ...Vdaka

pralinkaa

Pise sa ze ked je clovek nachylny k tvorbe keloidov tak vsetko sa bude hojit keloidom, nieje to tak. Ja mam jazvu len po ockovani tbc a po vyrazke sa mi vytvoril keloid ktory po 7r. narastol na 2x1 cm. Po piersingu v pupku ani po tetovani sa nic nevytvorilo. Ale u kazdeho to moze byt ine.

pralinkaa

Mam jazvu na ramene po ockovani tbc. Jazva sa pomaly ale stale zvacsuje, svrbi a obcas zacne velmi boliet. Tiez som spravila zivotnu chybu ked som ju dala vyrezat. Teraz je velka 5x7cm a po 16r. viem ze mi uz nic nezaberie. Tie injekcie, zmrazovanie, masticky, laser...su to vyhodene peniaze. Dakujem manzelovi ze ma taku miluje.

Jazvy

Krem na zmiznutie jaziev - -odkaz odstránený- Budte trpezlivi. Ono to zaberie. To treba dlhsiu dobu natierat, pocas liecby neuvidite nejake okate zmeny, ale potom sa jazva krasne zahoji...ovela lepsie, ako keby si ho nenatierala. ja to viem, mala som jazvu na prste.... teraz ju takmer nevidno.

Sosoja

Dobry den ja som si dala odstranit znamienka na chirurgii boli sme s manzelom obidvaja mne odstranoval dve znamienka muzovi jedno obrovske jeho jazva sa krasne zahojila takmer to nieje vidiet ja som mala obrovske keloidne jazvy avsak podla koznej doktorky je chyba u mna nie u doktora je to vlastne problem koze vase telo nedokaze regenerovat tak ako by malo.Dvakrat mi tu jazvu vypalovala dusikom vytvorila sa chrasta ktora musi odpadnut sama ukon mi robila dvakrat a mozem povedat na hrubosti jazvy urcite ubudlo ale samozrejme jazva je stale dost viditelna ale je to lepsie

kikarika1

aj mne vyberali znamienko, tiež to bolo na súkromnej klinike, ale išlo o znamienko nie pigmentové, ale bola to taká "gulička" - fibróm (nezhubný nádor kože)...mala som ho na vrchu hlavy, chirurg mi ho tak pekne odstránil, že jediné čo mi ostalo na tom mieste, je ružová koža a už mi odtiaľ aj vlasy vyrastajú...neostala mi tam žiadna vypuklá jazva .... občas si to miesto natieram nechtíkovým krémom

Mnokira45

Mne vyberali znamienko na ruke keď som bola deviatačka, teraz som v prvom ročníku na vysokej škole a tú jazvu tam mám stále, ale už vyblednutú, ale vypuklú. Mne to nevadí, dokonca si to ani neuvedomujem, ale tento príspevok mi to pripomenul a odstrániť by som si to nedala na toto je nemám žalúdok ani nervy, keď to nie je na viditeľnom mieste tak sa to dá. Horšie by to bolo na tvári alebo na krku.

Michaelaaa

Ja som tiež malá také jazvy a po cca 2 rokoch mi samé zbledli a \"spľasli\". A u maminy to bolo tak isto.. Teraz mám znova také jazvy, o chvíľu to bude rok, tak verím, že do ďalšieho roka sa to znova samé upraví.

fioro

Skuste šípkový olej ale kvalitny ak sa da aj bio. Stoji okolo11e 100ml, ale ucinne pomaha. Lieci strije staré jazvy a vraj aj keloidy. Ja keloidy nemam no na stare jazvy po vyrazkach krasne ppomohol. Treba ho uzivat dlhodobo. Min. pol roka no oplati sa a este aj usetrite :) ma vela vytapynu E vypne krasne pokozku a vraj je vhdony na zrelu plet naozqj si neviem vynachvalit prajem jrasne hohenie :)