4-ročný syn nechce pozerať rozprávky

ivanaku

No jo Máša je super... Všetky diely su na gigavideo.sk
Uz je tam 48 casti... A su tam aj take spojene videa, ze 6 casti v kuse, takze rovno 30-40 minut...

Kopec super rozpravok pre male deti, take v ktorych sa nedeje nic zle je aj na www.veselerozpravky.sk
napr. Krtko, rozne autickove rozpravky, macko usko, bambulka.. matysek a jaja - ta posledna je super, lebo sa podla nej deti ucia kreslit :D vsak aj ja som sa naucila.. :-)))

Inac to, ze dieta je smutne pri rozpravke, mi pripomenulo toto empaticke dievcatko z youtube.. www.youtube.com

www

Ďakujem za vaše názory a návrhy rozprávok-niektoré sme ešte nevideli a určite si ich rád pozrie. U nás dookola pozeráme Maťka a Kubka, A je to. Prajem vám všetkým krásny víkend.

zds

Co takto Matko Klincek? Ale nahovoreny Kronerom, ktory tomu dodava zvlastne caro. Myslim, ze sa da kupit na paske alebo DVD.
Podobne su aj indianske rozpravky. Taketo rozpravky nemaju dizajn ala Walt Disney, ale su velmi mile, humanne, rozvijaju predstavivost dietata, lebo v modernych rozpravkach je vsekto po lopatisticky az konzumne.
Je to coraz tazsie, taketo dobre veci najst. Podobne, ako dobru potravinu, hm.

mama36

je to asi veľmi citlivé dieťa a môžeš byť rada že v dnešnom svete násilia a arogancie máš takého chlapca.je síce malý ale už teraz vidieť že ubližovať iným mu nerobí dobre.čítaj mu iba také príbehy,ktoké sú od začiatkku do konca "rozprávkové"

igris

moj syn tiez nemal rad klasicke rozpravky a obcas som mu dala za pravdu, ze bud tam niekoho zjedli ,otravili ....najschodnejsi bol kocur v cizmach. Potom som objavila macka Pooh a pozerali sme to dokola. Je to vtipne a hlavne je to o kamaratstve, ako si navzajom pomahaju a podrzia sa , viem naspamet cele state :)

snehulianka

Určite ho nenútte počúvať, alebo pozerať rozprávky ktoré sa mu nepáčia.Veď kde je napísané, že dieťa musí vyrastať na rozprávkach.Možno je Váš synček vyspelejší a keďže je citlivý potrebuje asi počúvať reálne príbehy a hlavne nie smutné.Buďte spokojná je uplne normálny a buďte rada,že Vám vyrastá syn so srdcom na mieste.