Krutenie hlavy, triaska - prosim o radu

Príspevok v téme: Krutenie hlavy, triaska - prosim o radu
lenka1984

Prosim o radu. V noci mi zacali bolesti v bruchu s bliziacou sa menstruaciou, tak som rano vzala jednu tabletku Adamon Long 150mg, ktoru mam od mami na odstranenie bolesti. O 2 hodiny nato som v praci zacali citit trochu nevolnost, tak som si dala este jednu taku istu tabletku, no nevolnost sa zhorsila natolko, ze som sa musela z prace vypytat domov. Krutenie hlavy, slabsia triaska, pocit na odpadnutie. Rano s prvou tabletkou som ranajkovala, aj ked som prisla po 3 hodinach z prace som jedla, no nic take z coho by mi mohlo byt zle. Na dve hodiny som si lahla, no teraz sa citim rovnako mozno dokonca trochu horsie. Krutenie hlavy sa zosilnilo a citim nevolnost na zvracanie. Prosim ak mi vie nikto poradit co mi moze byt, resp. co by mi mohlo pomoct. Dakujem.

lenka1984

Dakujem Vam za pomoc a Vase nazory... uz mi je lepsie, podla vasich nazorov si myslim, ze to bolo predavkovanie a dost silne, bolo mi dost zle este aj na druhy den rano, takze uz teraz viem, ze to bolo z toho lieku a uz nikdy viac nebudem pokusat...:-)))

farmaceutka

Nazory su rozne, ako vidim. Ale podla toho, ze stav vznikol akutne po uziti Adamonu, si trufam povedat, ze je to s najvacsou pravdepodobnostou jednoducho predavkovanie spojene s neziaducimi ucinkami ako vystrihnutymi z pribaloveho letaku...

wwwww

a nemoze ist o vycerpanie?nie si moc unavena?alebo si zmeraj tlak.Mne byvalo takto ako to ty popisujes z unavy a z vycerpania.Daj pozor vycerpanie telu da poriadne zabrat.Daj si troska pokoj mne sa takto prejavila psychicka choroba.Tiez my bolo ako ty opusujes ,aj my infuzie davali ,lieky ,vysetrenia a stale my nebolo dobre az som skoncila s placom na antidepresivach.A choroba my vznilka z vycerpania.V tvojom pripade moze ist samozrejme o nieco ine ale necakaj chod na pohotovost a budes aspon vedieta isto ti pomozu.Ak to nieje vyvolane psychikou.Tak necakaj aby ti nebolo horsie.

mjanik

nuž a ten nervový sy to dostal cez podráždenú pečeň,ty si pravda môžeš my slieť iné-veď je demokracia

farmaceutka

mjanik, podla mna pises nepravdepodobne veci.
Ucinnou latkou Adamonu je tramadol. Cloveku, ktory ho nikdy nebral a nie je nan zvyknuty, byva casto nevolno uz po 50mg. Takze davka 150mg doplnena dalsimi 150mg po velmi kratkom case, sposobila tuto nevolnost. Staci si precitat neziaduce ucinky a najdes sa tam.
Zle ti bude este dost dlho, nakolko Adamon ma predlzene uvolnovanie konstruovane na udrzanie hladiny pocas celeho dna, navyse si uzila az dve tabletky prakticky naraz.
Tvoj stav sa da charakterizovat ako mierna otrava tramadolom.
Poucenie do buducnosti: Neuzivat cudzie lieky vo vysokych davkach. Navyse tramadol ako taky nie je prave najvhodnejsim liekom na menstruacne bolesti.

mjanik

môže ísť o dve úplne odlišné choroby:1,liek mohol podráždiť pečeň a tá takto zareagovala,2,asi pravdepodobnejšie ide o kŕčnu chrbticu(prievan,nachladenie),preto začať preliečením chrbtice!

avonka

no zjavne to je tou tabletkou..neviem nepoznam ju, ale mozes byt na niektoru latku alergicka, alebo je nevhodna na to na co si ju pouzila.. a tou druhou si zdvojnasobila tu silu.. lepsie by bolo keby si ju prirodzene vyvratila.. skus vela pit tekutin