operacia znamienka

Príspevok v téme: operacia znamienka
women

Chcem sa opytat ci ma niekto taku skusenost. Dala som si vyoperovat 3 znamienka podla vysledkov su v poriadku. Rany su este cervene ale doktorka povedala ze su v klude. Dnes som si vsimla ze jedna rana mi trochu zmodrela ako keby sa mi tam urobila modrina. Je to normalme alebo mam ist na kontrolu len nechcem vyzerat ako hypochonder. Prosim o radu. Velmi pekne dakujem

anicka

Dobrý deň, chcela by som sa s Vami poradiť ohľadom znamienka, je na ľavej strane čela. Má tmavo hnedú farbu (je na všetkých miestach rovnaká( a vyrastajú z neho nenápadné chlpky. Má rozmery 2 krát 1 centimeter. Je pravidelného oválneho tvaru a a z kože asi milimeter vyčnieva. Keď som sa narodila mala som tam iba červený malý fľak. Myslím si, že je dedičné pretože aj môj brat má na tom mieste malinké znamienko a viem aj o tom že moja prababka mala niečo podobné nad okom. Navštívila som pani kožnú doktorku v Martine. Povedala že to vyzerá v poriadku a či uvažujem o zákroku. Ja som tam šla hlavne kvôli tomu aby ma poslali na zákrok, ale keďže nie som plnoletá, mám 14 a moja mama s tým nesúhlasí, nemôžem. Moja mama s tým súhlasila kým jej pani doktorka nerozprávala o rizikách.
Moju mamu veľmi vystrašilo napr. že by mi to navrelo alebo by som tam mala veľkú jazvu. Možno by ma to aj trápilo, lenže ja z neho mám komplexy, nieže by som nemala kamarátky a tak ale veľmi mi to vadí . Chcela by som Vás poprosiť o to aby ste ma trocha oboznámili o rizikách , vzhľadom na to, že pani doktorka ich iba vymenovala a o zoznam najlepších plastickích chirurgií na Slovensku.