Pichanie v pľúcach

Príspevok v téme: Pichanie v pľúcach
lubi

z casu na ceas ma zacne len tak z nicoho nic pichat v lucach takym sposobom ze sa nemozem ani poriadne nadychnut ani vydychnut, nepicha to len ked nedycham alebo ked dycham len trosku. myslela som si ze je to bezne ale neviem tiez sa vam to stava? po chvili to prejde ale niekedy to trva aj polhodinu a zakazdym inde. nemoze ist o nejaky priskripnuty nerv alebo co?

Zaykoo

Ahojky ....Teraz má už asi týždeň pichá do žalúdka .....A z času na čas keď vydýchnem tak ma pichne pod pľúca ...Prosím odpoveď

Kycera

Pomôže aplikácia suchého tepla, naklepávanie hrudníka, zapping,
čaje na dýchacie cesty, šalvia, domáci sirup,...
Skontroluj si príbalový letáčik, ak Ti je horšie. Videl Ťa pneumológ?

Majka 777

Zdravim uz 4 týždne mám zápaľ plúc a nic mi nepomaha a sem tam ma pycha n pravej stane beriem antibiotika ciprofloxacin a od nich mi je horšie neviete mi prosìm poradit ďakujem .

Majky 3889

DOBRY DEň

Mám problém pri nadýchnutí.Nedá sa mi celkom naplno nadýchnuť,citim bolesť na ľavej strane hrudníka asi pod hrudnou kosťou.

Tinanau

Uz asi pol hodinu sa neviem riadne nadychnut,zacalo to ze som lezala v pokrcenej polohe. Predtym par krat za rok, teraz castejsie sa to opakuje. Ked sa idem z hkboka nadychnut alebo totalne vydychnut pichne to neviem ci pluca, ci srdce... neviem ci lepsie lezat ci stat ... Neviem dobre dychat, prosim poradte

Ondro17

zdravim, prave to prezim vam teraz, uz asi 20 min, som bol skruteny na zemi a dychal som len tak tak, uz to je trocha lepsie, nezem sa poriadne ani vystriet, ani dychat zhlboka, prosim co mam robit???

majčo 458453

mne sa to stáva ze ked dofajčím cigaretu tak ma začne pod pravou bradavkou tak mierne pichat...netrvá to dlho ale po takých 5 minutach sa to vráti, mozem sa nadýchnut ale kedze som hypochonder tak ma to začína vážne znepokojovat...za akekolvek informácie vám budem povďačný...dufam ze budu pozitívne pre mna

dilino599849

Zdravím mna asi pol roka pichá v plucach a to tak ked zakloním hlawu dole tak na pravej strane neviete ze čo to moze byt?