Co nejest v tehotenstve a preco?

Príspevok v téme: Co nejest v tehotenstve a preco?
mimi 77

Ahojte,
zacali sme pracovat na babatku, uzivame obaja asi mesiac babyplan vitaminy. citala som v nejakych clankoch o jedlach, ktore sa nemoze jest pocas tehotenstva. ako napr. niektore syry, ryby, a tak. ja tieto jedla milujem. teraz cez sviatky som si dopriala aj nejake to udene masko. mozete mi poradit, ake jedla sa nesmu jest a aj dovody preco nie?! dakujem!

skorpion22

Ludkovia,k tej teme,o ktoru tu vlastne ani nejde :)
Kazdy clovek ma ine potreby,niekto chce svadbu a niekto nie...
Niekto sa k nej dostane az po babatku,lebo niektore
Vztahy musia dozriet ako na dieta,tak aj na svadbu.
A k tym stastnym manzelstvam plnym opory a zazemia:)
Chlap si vas bud vazi alebo nie,a ked bude robit to co dnes
Vacsina partnerov robi,aj v manzelstve,tak si mozete so sobasnym
Listom akurat tak umyt okna...svadba je urcite krasna,ale prd zarucuje.
Vlastne sa tu vy bijete do prs:) a bodaj by to v dnesnej dobe tak nebolo,,ale prd viete,co ti vasi MANZELIA robia.manzelstvo je papier a polka majetku nic ine,
Ked bude niekto chciet,tak isto zabuchne za sebou dvere ci je
V manzelstve alebo nie,a naopak!podstatne je porozumiet si ,lubit sa a vazit sijeden druheho!!

anabellka

Ahojky, ja Ti chcem len napísať za seba, že mám už dve detičky a jedla som úplne, ale úplne všetko a veľa. Detičky boli obe donosené a sú zdravé. Dokonca tá staršia nebýva vôbec chorá. A váhu, keďže som stále kojila a teraz kojím pri druhom dieťatku 5. mesiacov som ihneď zhodila. A to som pribrala vždy okolo 20kg a teraz mám už zas svoju váhu 53 kg. To som Ti chcela napísať len svoju skúsenosť, ale Ty sa určite riaď podľa svojho rozumu a srdiečka. Držím palčeky, aby sa podarilo úžasné bábatko.

anamarie

Napisala som, ze je bezpecny, nie zdravy. Daj si jednu po papuli na upokojenie a odpovedz na otazku: ked je to take skodlive AKO TO, ze potraviny obsahujuce aspartma FDA NESTIAHLA z trhu?

watermelon

preboha anemarie tebe asi siblo ze aspartam je zdravy???? taketo ani nahodou nerozsiruj a s tvojou studiou si vytri zadok!
po jeho vynajdeni americke tajne sluzby armada farmaceuticke spolocnosti desiatky rokov superili o to ci ostane v arzenale bojovych chemickych latok kde uplne nepozorovane ovplyvnuje nervovu connost cloveka vyvolava stratu pamati navodzuje alzheimera alebo sa stane lacnym sladidlom. Oficialne dokumenty FDA uvadzaju 92 symptomov ktore aspartam sposobuje. Bolesti hlavy zmeny nalady, krce zmeny videnia bolesti brucha.nevolnost atd.
Zrejme sa podiela aj na autizme. U zvierat vyvolava obezitu a cukrovku. Boze toho by bolo. Kazdy ma rozum a nech ho pouziva.
Precitaj si nieco o veteranoch vojny v Zalive z 91. A zistis nieco o aspartame.

Mamicky ktore pojedaju sladke pocas tehotenstva ako kolace a sladkosti skodia plodu velmi ale zase na to mame rozum aby sme ho pouzivali a nenechali sa ovladat chutami.

Lulu2011

Vsetko s mierou, nejest tepelne dostatocne neupravene potraviny, kde je riziko nakazy napr. neprepecene stejky, ci ovcie syry neznameho povodu, torty s pridavkom cerstvych vajicok ako je tiramisu, to plati najma na prvý trimester

anamarie

Hluposti. Citali ste studie? Nech sa paci:

The safety of aspartame has been studied extensively since its discovery with research that includes animal studies, clinical and epidemiological research, and post-marketing surveillance,[55] with aspartame being one of the most rigorously tested food ingredients to date.[56] Peer-reviewed comprehensive review articles and independent reviews by governmental regulatory bodies have analyzed the published research on the safety of aspartame and have found aspartame is safe for consumption at current levels.[8][55][20][57] Aspartame has been deemed safe for human consumption by over 100 regulatory agencies in their respective countries,[57] including the UK Food Standards Agency,[58] the European Food Safety Authority (EFSA)[59] and Canada's Health Canada.[

anamarie

Aspartam je jedno z bezpecnych umelych sladidiel, akurat som o tom citala studiu. Maximalne cloveka pri vyssom poziti moze prehnat.