Ktoru tabletku?

vsevedka

coxtral je rozhodne kontraindikovaný počas tehotenstva i počas dojčenia, takže u tehotných neužívať!!!

taktiež aloe sa nesmie počas tehotenstva používať vnútorne

vsevedka

re:fooper

Príbalový leták Ibalgin/Ibuprofen hovorí jasne-zákaz použitia:tehotné ženy, vredová choroba,poruchy zrážania krvi..

Ibuprofen AL 400(výr.SRN)-v 1.a 2.trimestri tehotenstva používať len po porade s lekárom, v poslednom trimestri je kontraindikovaný pre zvýšené riziko komplikácii pre matku i dieťa. Nemal by sa podávať ani ženám, ktoré plánujú v blízkej dobe otehotnieť!

titi

Mne napr.skôr pomôže Ibalgin 200,ako Paralen 500 na bolesti.Asi pred 35 rokmi mama bud mi dala acylpirín na horučku,alebo acylkoffin na bolesti zubov atd.Teraz tie lieky nepouživam.

farmaceutka

Ibalgin tehotnym zenam??? To kde si nasiel taky udaj? Hlavne v poslednom trimestri je ibuprofen prisne kontraindikovany kvoli srdiecku (nejdem to podrobne rozpisovat).

amagonia

fooper a kde mozno najst tabulku bezpecnosti liekov?Cize ked si dam tak 2 paraleny do tyzdna je to dufam v pohode?

fooper

Dlhoročná prax vraví niečo s obsahom paracetamolu, čiže Paralen, Panadol a tak. Ach tá reklama. Ja osobne by som to neriskovala so sloňou dávkou aspirínu, čiže anopyrínu, jednoducho všetkého, čo obsahuje kyselinu acetylsalicylovú, lebo tá dosť ohrozuje najmä žalúdočnú sliznicu a aj keď nie si práve babička so žalúdočnými vredmi, tvoj žalúdok by sa mohol značne mračiť:). Hm a ako správne poznamenal house, tiež riedi krv, takže ak očakávaš tieto pozitívne vedľajšie účinky, šup ho. A ak to mám zhrnúť, paracetamol (paralen) a ibuprofén (ibalgin) sú v tej istej bezpečnostnej kategórii liekov, čiže B, to znamená veľmi bezpečné a podávajú sa aj tehotným ženám. Overené dlhoročnou praxou. Takže želám šťastnú ruku pri výbere.

house

anopyrin je skor na zriedenie krvi,ale budis.V podstate na pecen skodi vsetko
vyberte si to co Vam najlepsie zabera v najmensich davkach,