Nechcem Opakovať,ale predsa-Otázka na Poľsko :)

Príspevok v téme: Nechcem Opakovať,ale predsa-Otázka na Poľsko :)
miska__89

Môj Názov témy : Nechcem Opakovať,ale predsa-Otázka na Poľsko :)
No chcela by som ísť do Poľska konkrétne buď do mesta Krakov alebo buď Varšava ísť tam brigádovať.
Nepýtajte prečo nejdem do Anglicka atď...
Mne sa Poľsko veľmi páči aj poľština...a v prvom rade budem blízko domova..veď pre začiatok stačí..ne?..

1.Aká je bezpečnosť/situácia v Poľsku ?
2.Aká tam je mentalita ľudí , a správanie k cudzincom.
3.(či keď viem poľsky budú ma brať za svoju?)
4.Atď....Vaše názori,skúsenosti s touto krajinou....

Ďakujem

nadana11

Môže sa mi ozvať chlap s nickom rzecz-pospolita? Potrebujem sa ťa niečo opýtať.Dík.Môžeš na tejto stránke.Dík

jaa - libra257

bola by som velmi rada, keby sa tu nikto nepredstavoval pod mojim nickom na pokeci a nevypisoval tu bludy. co zavidis????????????

marka_

miska__89, buduci svagor mojej sestry je Poliak a je velmi zlaty. v Polsku hovorim som stretla par ludi a boli velmi mili. brat bol na Alaske a tam povedal ze ked robil s Poliakmi, tak boli hnusni. ale na druhej strane ani Slovaci nie su vsetci rovnaki. tak co. a zato zeby som mala hresit a nadavat na nejaky narod... no co som Adolf Hitler ci co?

kukuruku

Ja osobne mam zle skusenosti s poliakmi z Anglicka, no ale zas na druhej strane musim pripustit ze slovaci tam neboli o nic lepsi. Myslim ze v Polsku to je naozaj o niecom inom. To co som pisala predtym bolo v zachvate na spomienky z Anglicka :))) ...ale fakt je ze vacsina ludi co tam pracovali boli nevzdelanci a naozaj hlupaci a to hovorim aj o slovakoch. Isla som tam kvoli jazyku, ale prd som sa naucila, mozno po polsku :DDD

za8icka

No neviem ake maju zle skusenosti baby predomnou s Poliakmi ale ja tu byvam a pracujem od minuleho augusta a zatial som sa nestretla so zlou skusenostou.
Podla mna su to velmi mili a priatelski ludia. Samozrejme ze urcite su aj nejaky zavistlivci a taki co ohovaraju ale taki su v sade nie? c uz v Polsku aleo na Slovensku i v Anglicku.

Co sa tyka nevzdelanosti narodu ako tu niekto pisal tak s tym nesuhlasim. Podla mna je to tu ako na Sĺovensku. Je tu vela ludi co studuju a vzdelavaju sa a su tu aj taki co nestuduju, ale to neznamena ze nie su vzdelani.

Chudoba a spina? a to ako kde? Ako ked si uz len porovnam verejne dopravne prostriedky alebo vlaky so slovenskymi tak mi pada sanka. Neviem ci to porovnavas s nejakym vidiekom alebo co ale tu sa napriklad v meste nemoze stat aby si nasla na zemi papierik alebo aj iny odpad co patri do kosa ako na Slovensku kde niekolkokrat do roka vidis ludi ako to zbieraju vo velkom. A chudoba? by som rada vedela co si predstavujes pod pojmom chudoba. Chudoba je na Ukrajine a nie tu.

Mozno mate zle skusenosti z Anglicka ale podla mna je rozdiel zit tam a zit tu v Polsku.

Ja som vo Varsave a nemozem tu na to povedat jedno zle slovo co sa zivota tyka. Su tu nadherne parky,pamiatky,stvrte, mladi ludia maju kam ist, nie len vysedavat po lavickach.

Inak Libra257 sorry ale nedalo mi aby som si nepozrela tvoj profil na azete a ako....pises ze neznasas poliakov a dviha sa ti zaludok z polstiny ale hlavne ze cely profil mas po polsky....to ako teraz neviem co si mysliet o tom a tvojej poslednej vete kde pises aky je to "skurveny narod" a kazdy to vie len nechce alebo nevie vyjadrit svoj nazor.

miska__89

flick -- Ahoj,Ďiky za podporu :)
A ty si tam išiel za prácou alebo ako?
Ja tam chcem ísť tieto prázdniny brigadovať,tak zlepšiť jazyk,spoznať národ..atď a neskôr tam ísť pracovať do jednej veľmi známej spoločnosti (nebudem menovať).
Prečo som tu písala? Len som chcela vedieť iných názory,rady,skúsenosťi...
Možno pomôcť mi najsť niakú brigádu v Krakowe,alebo aspoň tip ......

flick

ahoj, podla mna je uplne super, ze si si vybrala polsko, tiez sa tam chcem niekedy dostat, akurat, ze mne to prilis nevychadza, tak ma zaujima, ze ci sa tam chystas vybrat len tak alebo cez niekoho..resp.aky je tvoj plan...kazdopadne, vela stastia ti prajem :)

miska__89

majka_ , janka.pl , dakujem vám za podporu & pekne slovo k narodu poľskemu...

a vy čo ich neznašate...len tolko....som s toho smutna,sklamana a už zneistená

kukuruku

Suhlasim so Sabrinou, poliak vzdy bude stat za poliakom aj ked to bude najvacsi hajzel, mam skusenosti z anglicka. Ten rok mi stacil. Neznasam ten narod. Totalny tupci.