Tehotna, 2.trim, masivne streptokok v posve?

Príspevok v téme: Tehotna, 2.trim, masivne streptokok v posve?
lindda

Dobry den, mozete mi poradit, ale dost akutne by som potrebovala odpoved od niekoho .
Robili mi prvy krat v tehotenstve teraz-v 26 tyzdni kultivaciu a prave som sa telef. dozvedela vysledok od sestricky ze mam v posve Masivne nejaky STREPTOKOK agalaxis? ci tak nejak.
Robili mi kultivaciu prvy krat lebo sa mi skracuje krcok-mam dost skrateny od posledneho merania a tiez zvysene CRP som mala v krvi-ale aj som stale chora-respiracne infekty.
pred tehotenstvom mi na kultivaciach u gynekologa nikdy nic take nevyslo no a ani v predchadzajucom tehotenstve nie, tak preco ho mam teraz?asi ho tam mam uz dlho len som o tom nevedela-mozno i od zac. tehotnosti, neviem, ale necitim ziadne problemy-palenie, svrbenie, bolesti. Vytok len biely-vraj tehotensky uz velmi dlho mam no a ten skracujuci sa krcok.
Teraz sa bojim, ci to cez ten krcok sa moze ci nemoze dostat k babatku?pripadne vyvolat predcasny porod?alebo nieco.neviem co to este moze sposobit/no a dodrziavam prisnu hygienu a ani nikam na plavaren nechodim,jedine na pravidelne vysetrenia ku gynekologovi,tak neviem ako sa tam dostal?/
Prosim vas odpovedzte mi. Aj co mam robit, lebo ze vraj sa to preliecuje az pred porodom. lenze ja mam obavy o babatko hlavne. som este len v 2. trimestri. Dakujem pekne za rychle odpovede

dandi

Nechcem nikoho strasit, ale mam informaciu ze sa aloe nesmie uzívat v tehotenstve.. Ale tak ..ci je to 100% pravda..Neviem..Ale nepijem pre istotu:-)

zute

Dobrý den, čítala som príspevok no sice je uz staršieho dáta ale mám podobný problém. Ja som v 3 trimestri tiež mi zistili streptokoka v pošve ale zatial ma neliečia, podla všetkého asi až v prvej dobe porodnej... Chcela som sa iba spýtať ako to u Vás (lindda) dopadlo či bolo všetko v poriadku a či bolo bábo zdravé ,či neboli nejaké komplikácie.... dakujem za odpoved...

SILVIA555

robili mi vyter z nosa,moj nalez Alfahemolyticke streptokoky?co to vlastne je,ako sa to lieci,ma to nieco spolocne s pecenou?

lindda

...tak uz som si dala tu jednu vag. tabletu canestenu, 500 mg na noc/snad som mohla v 29 tt/ ...
no tak uvidime, hadam mi spravia este stery, zatial neviem povedat

jaja-jaja

Lindda, ja som si preliečila ranku na krčku maternice 2 krémikmy, ktoré som si aplikovala na tampón. po 5 mesiacoch aplikovania som prišla na kontrolu a lekárka sa vyjadrila, že je v nemom úžase, že sa stakým niečim ešte nestretla ako to mám krásne zahojené. Tieto krémy sú prírodné a ak by si chcela vedieť viac napíš mi na e-mail, rada pomôžem. Používam ich stále, ale už len ako prevencia.

t.i.t.i

lindda fooperovi môžeš veriť/ked robí sestričku u gynek./Moja gynekologička tiež odporuča Canesten,je to staroznámy liek,krém..Niekedy veru bez chemie neide to.Pritom moja gyn.nie je za tabletky silou mocou.