potrav. intolerancia

Príspevok v téme: potrav. intolerancia
wikush

Ako mam zistit, ci som na podozrivu potravinu [oriesky v mojom pripade] intolerantna? kedze bezne alergicke testy neznasanlivost neodhalia? a ci ich dofrasa nie je viac tych potravin, ktore ma vedia takto potrapit.. su na to specialne metody? ma niekto skusenost? lepok, mlieko, cokolvek co nemozete.. poradte prosim, ako vam to diagnostikovali.. ja nie velmo rada doktorov, preto sa pytam, ci sa vobec oplati behat hore dole po vysetreniach..

makaronka123

Ahojte,

ak sa CHCETE PODELIŤ SO SVOJIM PRÍBEHOM na tému: "Ako sa žije s potravinovými alergiami" a pomôcť tak ostatným, pošlite mi email a ja Vám zašlem bližšie informácie.

Zatiaľ zostávam s pozdravom...

emial: potravinovealergie@zoznam.sk

Makaronka

hadka

Ahojte, test je spolahlivy a odhali aj lepok aj mlieko. ja aj moja rodina sme test okusili a prve pozitivne vysledky sa dostavili uz za tyzden, samozrejme to bolo u kazdeho z nas individualne.
Inak poviem Vam, je ovela lahsie sa vyhnut 1-2-3 potravinam ako drzat cely zivot diety....alebo behat stale po doktoroch....
ja sa citim vyborne! mojej kamaratke presiel exzem, ktory mala na rukach a nevedeli jej pomoct ani lekari, a co je hlavne v suvislosti s upravou stravy podla detektiva ~ sa jej zlepsilo aj vela inych veci...takze ja som bola s testom velmi spokojna

hadka

Skus si spravit test potravinovej intolerancie, uz sa da zohnat aj u nas na slovensku. Pozri si to na webe, vola sa to myslim Food detective. Ja som si ho spravila a presne mi to urcilo, ktore potraviny mam vylucit. Po 2 tyzdnoch som sa uz citila o dost lepsie.